Annonce
Horsens

Holst Sko-ejer tager kampen op med webhandel: - Her er jeg bedre end nettet

Butikschef i Holst Sko, Carsten Møller, er parat til at gøre noget ekstra for at få langt flere kunder i den fysiske forretning på Søndergade. Løsningen kan være en ny målemaskine - et tiltag, som nethandlen har sværere ved at matche, mener han. Foto: Line Kyed
Butikschef i Holst Sko på Søndergade har investeret i maskine og såler. Nu skal der kæmpes for flere kunder i den fysiske butik, siger han.

Horsens: Butikschef Carsten Møller fra Holst Sko på Søndergade har et stykke tid overvejet, hvordan han kan ruste sin forretning til en fremtid, hvor webhandel synes at trække kunderne mere og mere ud af Søndergade-forretningen og ind på nettet.

Svaret mener butikschefen nu at have fundet i en maskine, der måler belastning på fødderne i løbet af et halvt minut. Derefter står det klart, om kunderne har brug for at få special-indrettet skoene med en sål, lyder det.

- Sammenligner jeg butikkens kunde-gennemstrømning med for fem år siden, er det meget tydeligt, at den del er blevet mindre. Her hjælper det altså ikke, at man som fysisk forretning bare slår på, at vi yder en god, personlig service. Det burde være en selvfølge og kan ikke redde det store i længden, mener han.

Men det kan til gengæld ekstraordinære tiltag, hvor nethandlen ikke i samme omfang kan være med i forhold til kunderne, vurderer Carsten Møller.

Det er ikke, fordi vi ikke forsøger at matche forandring og nye tider. Salget på vores hjemmeside går forrygende.

Carsten Møller

Oppe i tiden med wellness

Holst Sko, der har ligget i Horsens i 33 år, er ikke eneste forretning i kæden, der oplever svære tider. For nylig måtte Holst Sko i Fredericia dreje nøglen efter 41 år som detail-ansigt i byen, da forretningen viste sig at være for dyr at holde åben.

På Søndergade forklarer Carsten Møller:

- Det er ikke, fordi vi ikke forsøger at matche forandring og nye tider. Salget på vores hjemmeside går forrygende.

- Det er oppe i tiden at forkæle sig selv med wellness, rejser og ansigtsbehandlinger. Så jeg tror på, at folk også kan se, det her er at gøre noget godt for sig selv. Det er forebyggelse mod ondt i ryggen, hofter og knæ. Maskinen er desuden udviklet af en svensk bandagist, siger han.

For 30 år siden lånte forretningen på ugebasis et lignende apparat, husker Carsten Møller. Dengang tog kunderne godt imod tilbuddet, der med tiden "sådan bare forsvandt", forklarer Carsten Møller.

Den eneste hage ved det hele er, at målingerne ikke også retter sig mod børn.

- Der er altid et "men". Det er en del af gamet, lyder det fra Carsten Møller.

Annonce
Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Danmark

Lørdagens coronatal: Yderligere 25.034 coronatilfælde - antallet af indlagte falder

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Erhverv For abonnenter

På tirsdag åbner Horsens' største bilforretning: Tre etablerede mærker får selskab af nyt, sporty bilmærke

Hedensted

Ægteparret Pedersen blev de første i nyt boligområde: - Her har vi fundet et sted, vi skal bæres fra

Kultur For abonnenter

Hun tegner virkeligheden for børn og andre mennesker: - Det skal ikke komme som et chok, at livet ender med døden

Dall: Derfor frygter de andre blå partier DF's næste formand

Sport For abonnenter

Khalil Ahmad glippede millionkontrakten i NBA - få måneder senere sad han ensom i Keflavik: Mød Horsens IC-stjernen, der stadig drømmer om en returbillet over Atlanten

Horsens

Cyklist undrer sig: I weekenden er gadelyset tændt - i hverdagen kører han på arbejde i bælgravende mørke

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Redaktørens stol: Så meget tid må en kommune simpelthen ikke have

Horsens

Sauna var årsag til, at brandvæsenet måtte i aktion

AC Horsens For abonnenter

Storsejr i testkamp gav to positive og to negative svar

Kultur For abonnenter

Hårde tider og mere end fem timers debat i byrådssalen: Køb af Bygholm Gods udløste i 1922 et kvartals ekstra skat til Horsens-borgerne

Annonce