Annonce
Sport

Hobro henter gammel kending som cheftræner

Martin Thomsen spillede to sæsoner i Hobro fra 2013 til 2015 og er nu tilbage i klubben som cheftræner. Foto: Dannie Rosenkrantz
Martin Thomsen, som var med til at spille Hobro op i Superligaen, er ny cheftræner i Hobro.

Fodbold: Hobro har fået styr på cheftrænerposten, hvor Martin Thomsen har fået en treårig kontrakt med klubben.

Den nye cheftræner er blevet købt fri fra en tilsvarende stilling hos 2. divisionsklubben Skive IK.

Det er et velkendt ansigt, som vender retur til Amerikavej, da han tidligere har spillet to sæsoner i Hobro, hvor han var med til at spille klubben op i Superligaen.

Annonce

- Martin har som spiller, været en stor del af Hobro IKs succes, og kender til klubben og vores værdier. Efter flere samtaler, blev vi bekræftet i, at Martin er den rigtige til at overtage cheftrænersædet i Hobro IK. Martin er en fagligt dygtig træner, der kender 1. division rigtig godt og vi er sikre på at Martins kompetencer og tilgang til fodbolden bliver en gevinst for Hobro IK, siger formand Peter Christensen i en pressemeddelelse.


Martin er en fagligt dygtig træner, der kender 1. division rigtig godt og vi er sikre på at Martins kompetencer og tilgang til fodbolden bliver en gevinst for Hobro IK.

Peter Christensen, formand i Hobro IK


Martin Thomsen skal være med til at realisere klubbens målsætning om at være en top 18-klub i Danmark. En opgav, som han glæder sig til.

- Jeg er glad og stolt over at blive præsenteret som cheftræner i Hobro IK og jeg ser frem til at blive en del af et rigtig spændende projekt. Det er en ny start for Hobro IK og jeg glæder mig til igen at skulle repræsentere klubben. En klub jeg kender godt og som har givet mig mange gode oplevelser som spiller, lyder det fra den nye cheftræner, som ser frem til den kommende sæson.

- Historikken har vist, at vi skal have respekt for 1.division, men jeg er sikker på at vi med hårdt arbejde og det sammenhold, der kendetegner Hobro IK, kan realisere vores målsætninger. Mine forberedelser frem mod den kommende sæson er allerede påbegyndt og jeg ser frem til at møde spillertruppen og for alvor komme i gang med arbejdet.

Martin Thomsen og spillertruppen starter op efter sommerferien d. 22. juni

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Følg kampen her: Danmark foran ved pausen

Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce