Annonce
Kultur

Hjorth serverer kunst-cocktail: Bajere og nye billeder

Talentfulde Morten Larsen er en af de kunstnere, der er i stald hos Allan Hjorth, og som kommer til Horsens med nye værker til fredagens fernisering. PR-foto: Gallery Hjorth

Horsens: Der bliver ofte sippet vin og drinks ved kunst-ferniseringer, men fredag skåles der i øl, når Gallery Hjorth i Grønnegade åbner sin nyeste udstilling.

Adskillige af galleriets kunstnere: Morten Larsen, Jacoba Niepoort, Anne Skole Overgaard, June Jin Engelharth, Kristoffer Martensen og Lene Winther præsenterer nye værker, og derudover er der ølsmagning med øl-entusiast Lars Holdgaard, oplyser Gallery Hjorths ejer Allan Hjorth.

På grund af corona-restriktionerne sendes ferniseringen live på nettet, og Allan Hjorth vil undervejs selv gå i dybden med de enkelte kunstnere og deres værker. Der skal nørdes teknikker, indhold og udtryk, fortæller han om kunsten, der spænder fra skrøbelige porcelænsfigurer til akvarel i større skala.

Annonce

Ungt talent er tilbage

Et af de nyere og mere interessante navne i stald Hjorth er Morten Larsen, som kommer til Horsens med to nye oliemalerier.

- Vi ser frem til nyt fra Morten, som sidst udsolgte værkerne fra sin afgangsudstilling på det fynske kunstakademi i 2020 på kun en time. Han har efterfølgende modtaget 15. Juni Fondens pris for sin afgangsudstilling, som kun gives til seks afgangselever om året, forklarer Allan Hjorth om det unge talent.

Fredagens online-begivenhed finder sted på Facebook kl. 19-20.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Billetkrav, indhegning og mange tusind færre gæster i år

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Erhverv For abonnenter

God for 1,9 milliarder: Så meget tjente Michael Mortensen i 2020

Annonce