Annonce
Horsens

Hjernehvisker fra Horsens drysser magi over "Danmark har talent"

Hjernehviskerne Mikkel Gundersen fra Horsens (t.v.) og Lasse Kvist fra Skive inviterer i lørdagens sæsonpremiere på "Danmark har talent" en af dommerne, Signe Lindkvist, på scenen. Foto: Per Arnesen, TV 2
Mentalisten Mikkel Gundersen og hans makker håber at vinde "hele lortet", men også afmystificere hypnose i den ny sæson af TV2-program.
Annonce

Horsens: Når den ny sæson af tv-showet "Danmark har talent" lørdag aften løber over skærmen på TV2, drysser et af Horsens scene-talenter magi over udsendelsen. Bogstaveligt talt.

Med i programmet er Mikkel Gundersen, som i de seneste 10 år har arbejdet professionelt som såkaldt mentalist - med et showmiks, der kombinerer tankelæsning og hypnose med trylleriets underfundigheder.

I "Danmark har talent" stiller han op sammen med sin kollega Lasse Kvist fra Skive, som han for nogle år siden klikkede med på et hypnosekursus. Sammen har de to tidligere lavet programmer til TV Midt-Vest under navnet Hjernehviskerne, og det er også i det duo-format, de rækker ud efter succes i "Danmark har talent".

- Vi håber selvfølgelig at vinde hele lortet, siger Mikkel Gundersen om programmet, hvor makkerparret i første omgang dog skal klare sig gennem audition-runden, der vises i programmets sæsonpremiere.

Annonce

Vil bringe hypnose ned på jorden

Med tv-showet håber Mikkel Gundersen, at han og Lasse Kvist samtidig kan gøre seerne klogere på, hvad hypnose og tankelæsning egentlig er.

- Nogle kan være lidt bange for hypnose, og folk tror, at man har en magt over dem. Vi vil gerne bringe det hele lidt ned på på jorden og fortælle, at det egentlig bare er hjernen, der fokuserer på nogle ting, og nogle gange er hjernen så god til at fokusere, at det kan opleves som virkelighed. Det er faktisk det, hypnose er, og det vil vi gerne afmystificere. Men vi vil selvfølgelig også gerne have det ud af deltagelsen, at vi kommer ud og laver nogle flere shows og foredrag, siger Mikkel Gundersen.

På samme måde som magikere ikke afslører deres tricks, kan han heller ikke løfte sløret for, hvordan det kommer til at gå i lørdagens udsendelse. Han fortæller dog, at duoen, kort før den skal på scenen, træffer et valg om at hypnotisere en af dommerne, Signe Lindkvist.

Hvordan det spænder af, kan man se på TV2 kl. 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce