Annonce
Horsens

Cityforening satser på januar som perfekt startskud for ny hjemmeside

På sigt skal der være liv både i Søndergades forretninger og online, mener cityforeningen. Derfor har man lanceret en ny, fælles hjemmeside for byens detailhandel i håbet om, det kan skabe ekstra handelstrafik for foreningens medlemmer og samtidig signalere sammenhold blandt byens detailbutikker.  Arkivfoto: Marianne Husted
Hjemmesiden cityhorsensonline.dk skal hjælpe byens butikker med webhandel, og så skal den signalere sammenhold i detailhandlen. Citychef satser nu på januar som det perfekte startskud for den nye, online platform, der er afløseren for vielskerhorsens.dk.
Annonce

Horsens: Blot 13 forretninger har indtil videre valgt at takke ja til City Horsens' nye hjemmeside-tilbud.

Meningen er, at den nye salgsportal med navnet cityhorsensonline.dk skal afløse det hidtidige og lignende online-tilbud vielskerhorsens.dk, der blev etableret i forbindelse med første corona-nedlukning i foråret 2020.

Cityhorsensonline.dk skulle være søsat op til jul, og det blev den i princippet også, dog uden den store succes.

På det tidspunkt havde byens forretninger yderst travlt med julehandlen og salg af varer fra deres fysiske butikker og egne webshops. Det er grunden til, at siden endnu ikke er kommet fra start, fortæller byens citychef, Michael Kongsmark.

Annonce

Officielt januar og mindst 50 butikker

Citychefen håber og tror nu på, at sidens officielle opstart ligger bedre i januar. Med den aktuelle nedlukning vil det være et mere ideelt afsæt for byens detailhandel og kunder, vurderer han.

Den nye online-platform er udelukkende rettet mod cityforeningens medlemmer, der her gratis vil kunne annoncere nogle af deres produkter. Hjemmesiden er ment som en håndsrækning, og så skal den signalere sammenhold i detailhandlen, lyder det fra Michael Kongsmark.

Han satser på, at mindst 50 af foreningens omtrent 113 medlemmer får markeret sig på siden, og at cityhorsensonline.dk med tiden dukker op på nettet som noget af det første, når man søger på Horsens.

- Kunderne skal vide, vi er her, og at Horsens er værd at satse på. Står detailhandlen sammen, står de stærkere. Det gælder både som fysiske butikker, men også online. Så længe onlinehandlen er dansk og lokal, er jeg tilhænger af den, siger Michael Kongsmark.

Annonce

Håber på dato fastholdes

Går alt vel, og som citychefen håber på, fastholder regeringen startskuddet til at kunne åbne de fysiske forretningsdøre igen 17. januar. Men lad os nu se, lyder det ikke alt for optimistisk fra Michael Kongsmark.

Han er nemlig stadig tvivlende, når det kommer til at satse på en genåbning 17. januar.


Ingen af strøgbutikkerne med blandt andet deres faste husleje vil kunne overleve over længere tid med udelukkende en onlinebutik, og for hver uge, der nu går med nedlukning, bliver det uden tvivl sværere at drive butik.

Michael Kongsmark


- Jeg håber inderligt, butikkerne får lov at åbne 17. januar. Helt enkelt kan jeg sige, at ingen af butikkerne vil kunne tåle eksempelvis to måneder mere med nedlukning.

- Det er godt med en ny fælles, supplerende hjemmeside som cityhorsensonline.dk. Men ingen af strøgbutikkerne vil kunne overleve over længere tid med udelukkende en onlinebutik. For hver uge, der går med nedlukning, bliver det uden tvivl sværere at drive fysisk butik, siger Michael Kongsmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce