Annonce
AC Horsens

Hjælp til AC Horsens: Seks FCK-spillere smittet med corona

Victor Fischer er en af de spillere fra FCK, der ikke må være med i kampen mod AC Horsens på grund af corona-smitte. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

København: AC Horsens har hårdt brug for point i bunden af Superligaen, og på papiret er opgøret ude mod FCK ikke ligefrem en kamp, der lugter af point, men FCK kommer til at stille op i en svækket udgave til kampen.

For en uge siden blev Mikkel Kaufmann, Victor Nelsson og Jonas Wind samt team-manager Per Wind isoleret på grund af en positiv test, og nu er yderligere tre spillere dømt ude på samme konton.

Viktor Fischer, Pierre Bengtsson og Andreas Bjelland er alle testet positiv for coronavirus.

- Viktor Fischer, Pierre Bengtsson og Andreas Bjelland er blevet testet positive for Covid-19 og er derfor isolerede nu og kan ikke deltage i kampe de to kommende uger. De tre spillere forventes at være blevet smittet i privat regi og ikke i klubben, lyder det fra klubben.

FCK har næsten lige så hårdt brug for point som AC Horsens har. Klubben er aktuelt på 10. pladsen med 13 point, så der er reelt tale om et bundopgør, når FCK og AC Horsens søndag løber på banen i Parken.

AC Horsens har kun haft et enkelt tilfælde af corona. For en god måned siden var Michael Lumb ude på grund af Covid-19

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce