Annonce
Erhverv

Hjælp fra erhvervsafdeling holdt Advansor i Aarhus

- Vi var faktisk på vej ud i en af omegnskommunerne, fortæller Advansor-direktør Kristian Breitenbauch, der besluttede sig for at vende om i flytteplanerne, og det har han ikke fortrudt. Foto: Jørgen Høg
Hvis ikke det havde været for Business Aarhus’ hjælp, var Advansor flyttet fra Aarhus. Nu er virksomheden rykket ind i en nybygget fabrik i Brabrand.
Annonce

BRABRAND: Kølevirksomheden Advansor, der har haft base i Aarhus siden 2016, var tæt på at forlade kommunen, da den skulle bygge en ny fabrik.

Men så trådte Business Aarhus til.

- Vi var faktisk på vej ud i en af omegnskommunerne. De er traditionelt set mere forstående i Skanderborg og Silkeborg. Men Lars Matsson fra Business Aarhus tog fat i mig og sagde, han ville hjælpe os, siger Kristian Breitenbauch, administrerende direktør for Advansor.

Nu har Advansor åbnet en fabrik i Brabrand. Og her er lokationen perfekt, mener Kristian Breitenbauch.

- Motorvejen er lige ved siden af. Der går bybusser hvert tiende minut. Det er nemt at cykle herud. Og vi har fået lov til at bygge meget højt. Mange steder må man ikke bygge højt, men det er mere effektivt at bygge højt. Vi må også gerne larme om aftenen. Det er vigtigt, fordi vi har lastbiler, der kommer fra klokken fire om morgenen til klokken 22 om aftenen. Logistikken er også en stor del. Der, hvor vi lå før, spærrede vores lastbiler nogle gange Ringvejen, siger han.

Lars Matsson, konsulent hos Business Aarhus, agerede hurtigt, fordi Advansor er en vigtig virksomhed for Aarhus Kommune.

- Advansor er en strategisk vigtig virksomhed for Aarhus. Den er spændende, fordi den arbejder med bæredygtighed, og Aarhus Kommune har en strategi om at være CO2-neutral inden 2030. Og så har den succes. Det er en virksomhed i vækst og med internationalt potentiale. Vi vil gerne have et ansigt udadtil, og det kunne Advansor helt klart stå for, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lokale butikker har mundbind - men efterspørgslen er stor, og de kan løbe tør

Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce