Annonce
Hedensted

Hiphop-danseskole mangler plads og flytter til Horsens

Breakbanditterne og resten af Dansefabrikkens hold rykker til Norgesvej i Horsens og forlader Hedensted. Arkivfoto: Søren E. Alwan

På sin nye adresse i Horsens vil Dansefabrikken blandt andet tilbyde niveauopdelte hold og dans til udviklingshæmmede.

Horsens: I lidt over to år har hiphop-danseskolen Dansefabrikken holdt til på Lundagervej i Hedensted, men når den nye sæson skydes i gang mandag 13. august, bliver det på Norgesvej i Horsens.

I Hedensted delte Dansefabrikken adresse med et crossfitcenter, og da det gik godt for begge institutioner, var der rift om lokalerne.

- Vi har været superglade for Hedensted, og derfor har vi valgt, at det næste skridt skal tages nu, fordi vi føler os begrænsede af pladsen, forklarer danser og indehaver af Dansefabrikken, Jacob Molboe.

Derfor rykker Dansefabrikken nu til Horsens, hvor der bliver plads til flere hold.

Annonce

Vi brænder for at øge dansekulturen i Danmark, og det er vigtigt, at unge mennesker får lov til at lære.

Jacob Molboe
Jacob Molboe åbnede Dansefabrikken i Hedensted i marts 2016. Arkivfoto: Morten Pape

Danserne rykker med

Danseskolen tilbyder primært hiphop- og breakundervisning til børn i 4-13-årsalderen, men har også et voksenhold for kvinder.

Med egne lokaler i Horsens vil Dansefabrikken til at tilbyde niveauopdelt undervisning, så helt nye eksempelvis ikke kommer til at gå med dansere, der har flere års erfaring.

Selvom Dansefabrikken nu rykker lidt nordpå, har danserne fra Hedensted alligevel tilmeldt sig den nye sæson i Horsens, fortæller indehaveren.

Brænder for dansekultur

På Norgesvej vil Dansefabrikken desuden til at lave dansekonkurrencer, hvor alle kan deltage - også fra andre danseskoler.

- Vi brænder for at øge dansekulturen i Danmark, og det er vigtigt, at unge mennesker får lov til at lære, siger Jacob Molboe.

Et nyt tre måneders danseforløb for udviklingshæmmede under navnet "Dans dig glad" er også på programmet i Horsens.

- På Sølund Festivalen ser man dem hygge sig, danse og feste, og vi vil gerne have, at dansen fortsætter. Man kan komme her og lære at danse, mens man har det sjovt og hygger sig, fortæller Jacob Molboe.

Mandag 16. juli kan man få en smagsprøve på "Dans dig glad," når Dansefabrikken holder workshop kl. 10 til 13.

Dansefabrikken stopper dog ikke helt i Hedensted, da den stadig vil lave workshops og arrangementer i samarbejde med ungdomsskolen i lokalerne på Lundagervej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce