Annonce
HIC

HIC tromlede hen over bundhold

Roberto Gallinat satte 17 point, da HIC vandt sikkert over farmerklubben EBAA. Arkivfoto: Morten Pape
Horsens IC havde ingen problemer med at vinde over EBAA, der hører til blandt de svage hold i basketligaen. Efter pauseføring på 50-31 vandt HIC med 95-57.

Horsens: En dårlig stime endte brat for Horsens IC onsdag aften.

Efter tre kampe i træk med nederlag, rejste klubben sig med en sikker sejr over EBAA hjemme i Forum Horsens. Sejren kom let til HIC, for EBAA er et såkaldt Pro B-hold og farmerklub for Bakken Bears, og klubben er bare ikke nogen udfordring for den bedste gruppe - som HIC tilhører.

Kampen endte 95-57 til HIC efter en pauseføring på 50-31.

Som så ofte før var Roberto Gallinat og Vedran Borovcanin de de mest scorende spillere for HIC med hver 17 point, og der var ikke ret meget at rafle om. EBAA satte otte point i kampens første quarter, og denne pauvre høst blev et vink med et vognstang om tingenes komme.

Andet quarter blev tættere end første, for EBAA satte 23 point, mens HIC satte 27, men hullet var slået, og med en pauseføring på 19 point, var HIC de facto sejrherre, selvom halvdelen af kampen resterede.

50-31 blev til 77-46 som blev til slutresultatet 95-57, og så var endnu en dag på kontoret overstået for HIC.

I horisonten venter vanskeligere og mere spændende kampe. Først tager HIC imod Svendborg Rabbits og dernæst venter Bakkken Bears. To modstandere af en helt anden kaliber end den, som HIC slog uden at få sved på panden onsdag aften.

Horsens IC-EBAA 95-57 (50-31)

Basketligaen

For HIC scorede: Roberto Gallinat 17, Vedran Borovcanin 17, Frederik Rungby 11, Brandon Gilbeck 10, Stefan Savic 8, Boris Vukicevic 8, Otis Livingston II 8, Soufi Diakite 7, Lasse Elbæk 6, Bakir Serdarevic 3.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Annonce