Annonce
HIC

HIC-træner: Vi har forbedret os

Finnur Freyr Stefánsson fik en storsejr i sin første hjemmebanekamp som headcoach for HIC. Foto: Søren Gylling
Den nye Horsens IC-træner Finnur Freyr Stefánsson fik fremvist sit hold for første gang på hjemmebane i storsejren over Amager. Han mener, at HIC har forbedret sig.
Annonce

Horsens: Der var ikke meget at rafle om i Finnur Freyr Stefánssons første hjemmekamp som headcoach for Horsens IC. Han og hjemmeholdet vandt med hele 109-48 over BK Amager, som slet ikke kunne stille noget op mod overmagten.

- Jeg synes, vi har forbedret os i forhold til den første kamp. Vi var mere sikre med bolden, og vi stod bedre defensivt. Jeg ved godt, at der kommer hårdere modstandere end Amager i løbet af sæsonen, men vi skal bruge de her kampe til at lære hinanden bedre at kende, sagde islændingen.

- I den perfekte verden er der en formkurve, som konstant stiger. Men det her er basketball, og der kommer op- og nedture, sagde headcoachen.

Han var glad for spillernes udtryk opgøret igennem.

- Amager havde tabt stort i deres første kamp, og vi kunne godt være kommet lidt sløjt med en forventning om en sejr. Men spillerne var der fra start, sagde han.

I den perfekte verden, er der en formkurve, som konstant stiger. Men det her er basketball, og der kommer op og nedture.

Finnuer Freyr Stefánsson, HIC-headcoach

Annonce

Vi kan spille bedre

Roberto Gallinat var den mest populære HIC-spiller efter kampen, og amerikaneren skrev med glæde autografer til de fans, der ventede. Han satte 30 point og havde undervejs Forum i sin hule hånd, når han nærmest vægtløs slamdunkede bolden i kurven.

- Vi kan spille meget bedre, end vi gjorde i dag. Jeg synes ikke, det var en specielt god kamp. Når holdets kemi bliver bedre, bliver det meget bedre. Personligt kæmpede jeg med mine skud, sagde han.

Han er allerede blevet en publikumsfavorit med sin optræden søndag.

- Det kan jeg godt lide. Jeg vil gerne give noget igen til dem, der kommer og ser os, og jeg vil gerne bringe noget, som man ikke har set før, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Annonce