Annonce
Sport

HIC-træner rasede trods storsejr: Tilfreds? Forsøger du at provokere mig?

HIC's nye amerikaner Brandon Tabb åbnede kampen med tre flotte tre'ere. Foto: Michael Just.

HIC spillede fremragende i 35 minutter, men fem minutter ødelagde helhedsindtrykket for cheftræner Arnel Dedic.

Annonce

Horsens: Tilfreds? Forsøger du at provokere mig? Nej, jeg er bestemt ikke tilfreds, fastslog HIC-træner Arnel Dedic.

HIC vandt topkampen mod Svendborg med 105-78. En sejr, der ville have fået en anden lokal toptræner til at løbe banen rundt med armene i vejret og håret blafrende bagud - men Arnel Dedic var bestemt ikke tilfreds.

Hans hold spillede to fremragende perioder og gik til pausen med en føring på 58-33, men da HIC kom ud til tredje periode, var der ingen strøm på el-bilen.

Pludselig blev kampen spændende. Svendborg scorede 18 point i træk, uden at HIC svarede igen, og fynboerne præsterede at reducere til 63-61, før Horsens-holdet vågnede op.

- Den slags kan vi slet ikke tillade os, og jeg har forsøgt at forklare spillerne min utilfredshed, så det ikke sker igen, sagde Arnel Dedic.

De 1012 tilskuere havde ellers fået god underholdning.

Brandon Tubb er en ny entertainer, der spiller sit første år i Europa. Han er hentet på Bethune Cookman College i USA og er en entertainer som Spencer Ross, der tryllede i HIC for flere år siden.

Han åbnede kampen med tre tre'ere.

- Det er en fornøjelse at mærke, at publikum kan lide mit spil. Jeg ærgrer mig kun over, at jeg ikke kan forstå dansk, sagde Brandon Tubb.

Charles Callison var den anden spiller på toppen, og Vedran Borovkanin sluttede kampen, som Brandon Tubb begyndte, med tre tre'ere.

- Jeg vil ikke se mine spillere brillere under opvarmningen for at spille smart over for publikum. De skal koncentrere sig om selve kampen, sagde Arnel Dedic.

- Jeg vil dog gerne rose mine spillere for deres comeback, sagde HIC-træneren.

HIC vandt første periode med 29-15, anden periode med 58-33, og så kom den forfærdelige tredje periode, hvor HIC var foran 72-64, men så sluttede hjemmeholdet med en sejr på 105-78.

HIC-Svendborg Rabbits 105-78 (58-33)

Basketligaen

Points for HIC: Charles Callison 25, Vedran Borovcanin 19, Brandon Tubb 17, Stefan Savic 11, Cheich Sane 10, Aladdin Barakeh 10, Darryl Tucker 6, Frederik Rungby 5, Lasse Elbæk 2.

Points for Svendborg: Mikkel Planthin 24, Enouma Ebinum 14, Jeremiah Ingram 13, Zach Charles 10, Jacob Enevold 8, Peter Møller 5, Sebastian Åris 4.

Darryl Tucker og Sebastian Åris forlod kampen med fem fejl.

HIC vandt topkampen mod Svendborg med 105-78. Foto: Michael Just
HIC vandt topkampen mod Svendborg med 105-78. Foto: Michael Just
HIC vandt topkampen mod Svendborg med 105-78. Foto: Michael Just
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kan vi overleve arbejdslivet?

Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Annonce