Annonce
Basketball

HIC-træner efter Randers-nedtur: Vi må kigge os selv i spejlet

Cheftræner Finnur Freyr Stefánsson var stærkt utilfreds med Horsens IC's præstation i de tre første perioder i Randers Arena torsdag aften. Arkivfoto: Søren E. Alwan
HIC-træner Finnur Freyr Stefánsson var ingenlunde tilfreds med den præstation, han så sit hold levere i Randers Arena torsdag aften, hvor værterne i store dele af kampen var gæsterne overlegne.
Annonce

Horsens: Horsens IC led torsdag aften sæsonens andet nederlag, da de gule tabte 96-91 til Randers Cimbria i Randers Arena. Det var derfor en tydeligt skuffet islandsk cheftræner, der kort efter nederlaget satte ord på holdets præstationen.

- Jeg er skuffet over måden, vi mødte op på. Jeg er især skuffet over de første tre perioder, hvor vi slet ikke leverede godt nok, sagde Finnur Freyr Stefánsson.

Den 36-årige islandske cheftræner fremhævede den defensive indsats som et særligt kritikpunkt.

- Vi lavede alt for mange fejl defensivt. Randers Cimbria er et godt hold med stor selvtillid i øjeblikket, og når man giver sådan et hold de åbninger, vi især gav dem i starten af kampen, så er det svært at slå dem, siger han.

Jeg er stolt af måden, vi kom tilbage i kampen på, men jeg vil hellere fokusere på det negative efter sådan en præstation. Vi må kigge os selv i spejlet og spørge os selv, om det er sådan en indsats, vi vil lægge for dagen, for så bliver det en lang sæson.

Finnur Freyr Stefánsson, cheftræner for Horsens IC

Annonce

Fokuserer på det negative

Finnur Freyr Stefánsson var dog positivt opstemt over det flotte comeback, hans hold leverede i fjerde periode, hvor holdet på kort tid gik fra at være bagud med 18 point til at stå med chancen for en udligning 14 sekunder før tid.

Men selvom han lovpriser den fabelagtige fjerde periode, vil han hellere fokusere på det negative.

- Jeg er stolt af måden, vi kom tilbage i kampen på, men jeg vil hellere fokusere på det negative efter sådan en præstation. Vi må kigge os selv i spejlet og spørge os selv, om det er sådan en indsats, vi vil lægge for dagen, for så bliver det en lang sæson, fortæller han.

HIC-chefen lægger heller ikke skjul på, at det kræver et helt andet udtryk, hvis sæsonens mål skal opnås.

- Vi ved, vi har kvalitet og er et godt hold. Men hvis vi ikke tænker sammen, spiller sammen eller har det nødvendige udtryk, så kan vi blive slået af alle hold. Vi er nødt til at levere det beskidte arbejde – hver gang, siger en frustreret Horsens IC-træner.

Horsens IC ligger efter torsdagens nederlag fortsat nummer tre i Pro-A puljen – á point med Bakken Bears, der dog har spillet to kampe færre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce