Annonce
HIC

HIC storsejrede i sæsonens første kamp

Finnur Freur Stefánsson vandt sin første kamp i spidsen for HIC. Foto: Søren E. Alwan
Finnur Freyr Stefánsson fik som ventet en sejr i sin debutkamp som cheftræner for HIC. Værløse Blue Hawks kunne slet ikke målet sig med HIC, som vandt kampen med sikre 93-73.
Annonce

Værløse: Der findes svære kampe i den danske basketliga. Kampe mod Svendborg Rabbits, Bakken Bears og Næstved. Og så findes der de knap så svære kampe.

En af dem åbnede HIC sæsonen med, da klubben fredag aften besøgte Værløse Blue Hawks. Indsatsen fra favoritten HIC var professionel, og der var ikke megen slinger i valsen.

- Det var den første kamp, og selvfølgelig vil der være nogle ting, som vi kan gøre bedre. Men det var en god holdindsats, og det, der ikke fungerer, skal vi hjem og kigge på sammen i laboratoriet i Parkhallen, siger assistenttræner Jonas V. Jensen.

Der var debut til den nye cheftræner Finnur Freyr Stefánsson, og han begyndte med en stensikker sejr på 93-73 efter 44-30 i pausen. HIC var foran kampen igennem, og selvom der var lidt problemer i tredje periode, sejrede HIC stensikkert. Efter første periode var gæsterne foran med 23-13, og den føring gav grobund for den sikre sejr.

Tredje periode var HIC's mest udfordrende, men det lykkedes alligevel at vinde den med 28-27 efter at have været bagud 12-5. Det var Værløses eneste lille åbning i kampen, men den blev hurtigt lukket igen.

Derfra var det bare at køre den hjem for HIC, der vandt sikkert.

- I den periode fungerede de små ting ikke for os. Særligt defensivt var vi ikke skarpe, og det er noget, vi skal have justeret, siger Jonas V. Jensen.

Flere af de nye HIC'ere imponerede i kampen scoringsmæssigt. Roberto Gallinat satte 20 point, Otis Livingston II satte 18. Også Vedran Borovcanin og Stefan Savic fandt kurven mange gange. Jonas V. Jensen fremhæver en helt femte som kampens oplevelse.

- Jeg synes virkelig, at Bakir (Serdarevic) spiller en god kamp. Han kommer ind og ligner slet ikke en, der er grøn. Han spillede ikke meget i sidste sæson, men det kunne man ikke se, siger Jonas V. Jensen.

HIC spiller igen den 6. oktober på hjemmebane mod BK Amager.

Værløse Blue Hawks-Horsens IC 73-93 (30-44)

Basketligaen

For Værløse scorede: Evan Fischer 20, Martin Frederik Poulsen 14, Asbjørn Nerlov 10, Victor Hjorth 8, Adam Heede-Andersen 6, Esben Fjærestad 5, Alexander Agerskov 4, Philip Kold 3, Karl Boje Formann 3.

For HIC scorede: Roberto Gallinat 20, Otis Livingston II 18, Vedran Borovcanin 15, Stefan Savic 15, Brandon Gilbeck 10, Lasse Elbæk Pedersen 7, Frederik Rungby 5, Bakir Serdarevic 2, Igor Djukelic 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Løvbjerg-købmand: Mundbind vil gøre hverdagen mere tryg for personalet og kunderne

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Horsens

Horsensianerne på Søndergade: Stramninger er okay. Vi stoler på myndighederne

Annonce