Annonce
Sport

HIC slår Bakken Bears efter vildt comeback

Will Artino og HIC slog Bakken Bears efter et comeback af de helt store. Arkivfoto: Søren E. Alwan
basketball - Horsens IC vandt efter et vildt comeback torsdag aften med 94-90 ude mod Bakken Bears - den femte sejr i træk mod arvefjenden, hvis man tæller den syvende finale med fra sidste sæson med. En imponerende statistik af de gule.

Hjemmeholdet førte ellers med sikre 53-35 ved pausen, men HIC-mandskabet leverede en fremragende anden halvleg og vandt efter en tæt afgørelse.

Holdene fulgtes ad igennem det meste af første quarter, men mod slutningen trak hjemmeholdet fra med et run på 11-0. Det betød, at Bakken Bears fik lagt afstand og vandt de første 10 minutter med 30-18.

HIC-mandskabet fik i andet quarter delvist stoppet værterne, som dog frem mod pausen bevarede et solidt forspring, som aldrig krøb under 10 point. Op til pausen trak Bakken Bears yderligere fra, og efter de første 20 minutter lignede det gameover for HIC-mandskabet med føring på 53-35 til værterne.

HIC-mandskabet kom imidlertid godt igen i tredje quarter. Det vandt horsensianerne med 28-16, og dermed var der pludselig igen spænding om resultatet.
I begyndelsen af fjerde quarter trak Bakken Bears igen lidt fra, og flere gange så det vanskeligt ud HIC'erne, som med fem minutter igen var nede med 10 point. Fire hurtige point gav lidt kontakt ved stillingen 83-77.

Mod slutningen viste HIC-mandskabet, at det kan uden topscorer Myles Mack. HIC'erne åd sig ind i kampen mod et rystet Bakken Bears-mandskab. Med 35 sekunder igen bragte Daniel Trist HIC foran med 88-84 med det ottende HIC-point på stribe, men Thomas Lærke svarede igen med en trepoint-scoring for Bakken.

HIC responderede med to straffekastscoringer af Lawrence Alexander, og de gav HIC en føring på 90-87. Den formåede Bakken Bears ikke at svare igen på, og det sluttede med en overraskende HIC-sejr på 94-90.

Alexander blev HIC-topscorer med 20 point, Iffe Lundberg scorede 18 og Marin Mornar 16 point for HIC

HIC spiller mod Bakken igen allerede på søndag i Aarhus, mens den næste hjemmekamp er på tirsdag, når Randers er gæst i Forum Horsens.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce