Annonce
Sport

HIC's trænervikar tilfreds med anden halvleg

HIC?s trænerassistent Lukas Varga har ved en tidligere lejlighed stået i spidsen for HIC-mandskabet. Det var forrige sæson i en slutspilskamp, da træner Arnel Dedic var i karantæne.Foto: Morten Pape
basketball - Horsens IC lukkede fredag aften 2016 ned med en sikker sejr i Forum Horsens på 98-73 over Stevnsgade efter pauseføring på 44-38.

Sejren kom i hus via et stærkt tredje quarter, mens første halvleg var en mere jævnbyrdig affære, selv om det var top mod bund.

- Det er ikke altid, det lykkes at afgøre kampene i første eller andet quarter, sagde Lukas Varga.

Han er trænerassistent i HIC, men fredag aften styrede han bænken, da træner Arnel Dedic døjede med lidt sygdom og derfor indtog en mere tilbagetrukken rolle end normalt.

- I tredje quarter afgjorde vi det. Efter pausen kom vi ud med lidt mere energi end i begyndelsen af kampen og satte det afgørende slag ind, sagde Lukas Varga.

HIC-mandskabet benyttede sig af, at det var top mod bund og spredte spilletiden markant mere end normalt. Ingen nåede over 30 minutter, og alle 12 spillere kom i kamp. Og alle 12 scorede.

- Det var ikke sådan, at vi sparede folk. Vi gav flere af vores spillere lidt længere pauser end normalt, men de spillede med igennem næste hele kampen, sagde Lukas Varga.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce