Annonce
HIC

HIC’s fire amerikanere er rejst hjem

Otis Livingston II er blandt de fire amerikanere hos Horsens IC, som er rejst hjem. Arkivfoto: Morten Pape
Lennart Jensen, formand for eliteafdelingen i Horsens IC, ved endnu ikke, om én eller flere af de amerikanske spillere vender tilbage.

Horsens: Horsens IC’s fire amerikanske spillere er rejst hjem.

Det gjorde de tidligt torsdag morgen, da det lykkedes at få arrangeret flybilletter til turen over Atlanten.

Ingen af de fire, Roberto Gallinat, Otis Livingston II, Brandon Gilbeck og Soufi Diakite, er på kontrakt for næste sæson, og derfor er det uvist, om de atter får kampe i HIC-trøjen.

- Vores besked til dem lød, at i øjeblikket er det hele usikkert, og vi ved ikke, hvad fremtiden bringer, siger Lennart Jensen, formand for eliteafdelingen i Horsens IC.

HIC havde yderligere én udenlandsk spiller på kontrakt, som gjaldt for denne sæson 2019/20. Det var Stefan Savic, og han er fortsat i Horsens, men ifølge Lennart Jensen vender Savic én af de nærmeste dage hjem til Serbien.

Tirsdag aften blev det besluttet, at Basketligaen lukkede ned for i år. Beslutningen skyldtes uvissen om, hvornår der atter kan spilles basketball på grund af coronakrisen.

I dansk basketball arbejdes der oftest med kontrakter af kort varighed, typisk én sæson. Horsens IC har dog aftale med to spillere for sæsonen 2020/21; Vedran Borovcanin og Frederik Rungby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Corona er en gave til Madam Bach

Annonce