Annonce
Sport

HIC møder Randers - begge hold har to nederlag i bagagen

Den tidligere HIC'er Esben Reinholt er for en stund tilbage i Forum Horsens, når Horsens IC torsdag aften går besøg af Randers. Arkivfoto Michael Svenningsen

Randers kommer torsdag aften til Horsens med en gammel HIC-kending i form af Esben Reinholt.

Horsens: Horsens IC har noget at revanchere, når Randers torsdag aften er gæster i Forum Horsens.

Efter et sæsonudlæg med to sejre er HIC-mandskabet i de seneste to kampe gået fra banen som taber. For en halv snes dage siden tabte horsensianerne ude til Bakken Bears, og for en uge siden rejste Næstved hjem fra Forum Horsens med en sejr på 92-80.

De to nederlag betyder, at Horsens IC ligger nummer fire blandt de fem klubber, som udgør den øverste del af Basketligaen, Pro A. Bakken Bears og Svendborg er begge ubesejrede, mens Næstved har tabt én gang, mens Randers præcis som HIC har tabt to gange.

Det ene af Randers' to nederlag kom, da HIC for en måneds tid siden gæstede Randers. Ved den lejlighed vandt HIC med de komfortable cifre 95-81, men der var tale om en kamp, der var tættere, end cifrene antyder.

Randers føres fortsat an af Chris Nielsen og Charlie Burgess, men randrusianerne har også fået en gammel HIC-kending på holdkortet i form af Esben Reinholt. Reinholt har ad flere omgange spillet i HIC, og desuden rundede han tidligere i karrieren Bakken Bears samt en stribe udenlandske klubber.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

HFS mistede førstepladsen

Annonce