Annonce
HIC

HIC laver aftale med endnu en amerikaner

Roberto Gallinat, som er godt skydende fra trepoint-linjen, spiller næste sæson hos Horsens IC.

Horsens: Horsens IC laver aftale med endnu en ung amerikaner.

Det er Roberto Gallinat, der kommer til Danmark og Horsens fra University of the Pacific, der ligger i den nordlige ende af delstaten Californien.

I sidste sæson var Roberto Gallinat topscorer for University of the Pacific, da han snittede 15,2 point per kamp. Gallinat måler 190 centimeter og tog 3,1 rebound per kamp.

En stor del af sine point satte Roberto Gallinat via trepoint-scoringer, da han viste stor træfsikkerhed med en skudprocent bag trepoint-linjen på cirka 40. Han beskrives desuden som en atletisk type med en stor springkraft, og han blev i sidste sæson udtaget til dunkekonkurrencen på collegeniveau NCAA-1.

Roberto Gallinat er Horsens IC anden amerikanske nyerhvervelse op til den kommende sæson. Klubben skrev tidligere på sommeren kontrakt med point guard Otis Livingston II.

Til gengæld har klubben sagt farvel til flere af sidste sæsons udlændinge, da Charles Callison, Brandon Tabb, Darryl Tucker og Cheikc Sane alle er flyttet til andre adresser. Det samme gælder én af sidste sæsons danske spillere, da Oscar Jørgensen er rykket til Svendborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce