Annonce
HIC

HIC har fuldendt truppen: Henter en alsidig amerikaner

Soufi Diakite fuldender HIC-truppen. Den to meter højre amerikaner er alsidig. Foto: HIC
HIC har fuldendt sin trup ved at tilknytte tometermanden Soufi Diakite. I sommer mistede klubbene fire udenlandske profiler, nu er de alle erstattet.
Annonce

Horsens: Horsens IC har forstærket sig med den to meter høje stretch four-spiller Soufi Diakite, der kommer til klubben efter et college-ophold i Bethune Cookman i NCAA Division 1.

I 2018/19 spillede han sin bedste sæson, hvor han snittede 10 point og 10 rebounds per kamp.

Med tilgangen af Soufi Diakite fuldender HIC sin trup. Klubben sagde i sommer farvel til fire udenlandske spillere i skikkelse af Charles Callison, Brandon Tabb, Darryl Tucker og Cheikh Sane. Men der blev kun hentet tre erstatninger ind i form af Brandon Gilbeck, Roberto Gallinat og Otis Livingston II.

Soufi Diakite er den sidste brik, der gør trioen til en kvartet.

- Vi er tilfredse med, hvordan holdet har præsteret indtil nu. Men det har hele sæsonen været planen, at vi på et tidspunkt skulle forstærke bredden, så vi også kan gøre os gældende, når det for alvor gælder i slutspillet, siger formand Lennart Jensen i en pressemeddelelse.

Deadline for at tilkytte udenlandske spillere er den 10. januar, så klubben nåede akkurat at tilknytte den nye spillere i tide. En stretch four-spiller kan både begå sig under kurven og et stykke væk fra den, og derfor kommer han til at "strække" modstanderens forsvar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce