Annonce
HIC

HIC går efter top-4 igen

HIC begynder sæsonen fredag aften. Top-4 er målet, og klubbens nye islandske træner frygter ikke mægtige Bakken Bears. Foto: Søren E. Alwan
Horsens IC skal i top-4 i denne sæson, og så må tiden vise, hvad der kan stilles op mod giganten Bakken Bears undervejs.
Annonce

Horsens: Horsens IC går som altid efter at ende i top-4 og se, hvor resten af sæsonen tager klubben hen. Det ændrer sig ikke, selvom klubben i islandske Finnur Freyr Stefánsson har fået ny cheftræner.

- Vi har en god klub med et godt fundament, og vi har fået nye spillere til, som har gjort det godt i opstarten. Bakken er en kæmpe i dansk basket, men jeg er vant til at spille mod store modstandere, så det er ikke noget, jeg frygter. Men selvfølgelig vil det tage lidt tid, før vi er helt oppe i gear, siger Finnur Freyr Stefánsson.

Horsens IC har fået tilgang af tre spændende amerikanere.

Mest iøjnefaldende er Brandon Gilbeck med sine 213 centimeter. Han kommer fra college basket hos Western Illinois. Her snittede han 9,5 point, 8,5 rebounds og hele 3,4 blocks per kamp.

Shooting guard Roberto Gallinat kommer til Horsens fra University of the Pacific, hvor han har spillet NCAA Division 1 i en af de stærkeste conferences, West Coast Conference. Han var holdets topscorer i sidste sæson 15,2 point i snit per kamp og 3,1 rebounds.

Sidste amerikanske tilføjelse er pointguard Otis Livingston II. Over fire år hos George Mason University snittede han 14,1 point og 3,75 assists.

HIC's træningskampe

BMS Herlev Wolfpack-HIC 70-93

HIC-Keflavik 87-81

HIC-Rostock 81-80

Itzehoe Eagles-HIC 90-99

Eisbären Bremerhaven-HIC 98-91

Annonce

En spændende trup

Finnur Freyr Stefánsson har store forventninger til de nye spillere - og de velkendte ansigter som Frederik Rungby, Aladdin Barakeh og Vedran Boroccanin.

- Det har set godt ud i træningskampene. Selvfølgelig lægger man mærke til Brandon Gilbeck, fordi han har fået en utrolig fysik i gave fra Gud. Ham skal vi have gjort bedre. Men vores trup ser i det hele taget spændende ud, siger cheftræneren.

HIC spillede inden sæsonen fem testkampe, hvoraf de fire blev vundet. Sæsonen begynder fredag klokken 18.30 mod Værløse på udebane.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Horsens

Rød tråd savnes: Teater-folk er frustrerede efter festival-aflysning

Horsens

Onsdagens corona-tal: Horsens Kommune kravler under bekymringsgrænsen - men det ændrer ingenting

Annonce