Annonce
HIC

HIC forlænger med Elbæk

Lasse Elbæk har forlænget sin kontrakt med HIC for yderligere en sæson. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Lasse Elbæk skal i gang med sin fjerde sæson i klubben.

Horsens: Horsens IC fik for et par dage siden cheftræneren for den kommende sæson på plads i skikkele af Lukas Varga. Nu går arbejdet med at få spillertruppen på plads i gang. I forvejen er Frederik Rungby og Vedran Borovcanin på kontrakt, og nu bliver de to til en trio.

Danske Lasse Elbæk har således sat sin underskrift på en ny et-årig aftale med klubben. Dermed skal han i gang med sin fjerde sæson i HIC-trøjen.

- Det føles rigtigt, hver gang jeg trækker den gule trøje over hovedet. Det er altid betryggende at være omgivet af HIC-familien, siger Lasse Elbæk i en pressemeddelelse.

Vestjyden havde en fin sæson i 2019-20, inden coronakrisen fik afblæst den resterende del af turneringen. 8,6 point og 4,9 rebounds snittede inside-spilleren. Dermed var der også god grund til at ærgre sig over, at sæsonen gik i vasken, lige inden det skulle til at blive rigtig sjovt med slutspillet.

- På godt jysk er det træls. Jeg synes, vi havde noget kørende, som desværre går i glemmebogen. Det er ærgerligt at se en masse hårdt arbejde gå til spilde, og man kommer til at se på basketball som værende ligegyldig for en kort stund. Dog har det været en tid med muligheder for selvransagelse og et afbræk fra basketball, som kun har styrket lysten til at komme tilbage på banen, siger Lasse Elbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce