Annonce
HIC

HIC fik skovlen under Arnel Dedic og Næstved

Vedran Borovcanin var et monster fra distancen, da HIC sejrede sikkert over Team FOG Næstved og den tidligere HIC-træner Arnel Dedic. Han scorede 18 point og satte fire trepointscoringer. Arkivfoto: Morten Pape
Horsens IC vandt på udebane over Team FOG Næstved uden megen slinger i valsen. Med sejren stryger HIC op på førstepladsen i basketligaen.
Annonce

Næstved: Horsens IC er atter på førstepladsen i basketligaen. Torsdag aften vandt HIC med sikre 85-73 på udebane over Team FOG Næstved, som har HIC's tidligere succestræner Arnel Dedic som general på bænken.

Sejren kom i hus uden den store slinger i valsen. HIC spillede godt i kampens første halvleg, og gæsterne gik i omklædningsrummet med en sikker føring på 57-45.

Der opstod spænding efter pausen, da Team FOG Næstved vandt tredje quarter med 18-11 og lagde an til et tæt parløb i kampens sidste quarter ved stillingen 68-63. HIC fandt dog hurtigt rytmen igen og sejrede sikkert ved at dominere i fjerde quarter.

- I slutningen af første halvleg og begyndelsen af anden manglede vi noget. Vi kom lidt væk fra det, vi gjorde godt, men vi kom efter det, siger HIC-træner Finnur Freyr Stefánsson.

Det er altid mærkeligt at spille to kampe mod det samme hold på så kort tid. Vi skal spille bedre på søndag, ellers går vi ikke videre.

Finnur Freyr Stefánsson om søndagens pokalkamp mod Næstved

Annonce

Semifinale i vente

Vedran Borovcanin blev kampens store spiller med sine 18 point. 12 af dem kom gennem trepointscoringer, som han satte ind mere eller mindre efter behag. Også Roberto Gallinat var stærk med sine 17 point.

Allerede søndag venter endnu en kamp mod Team FOG Næstved - også på udebane. Denne er vigtigere end den netop afviklede kamp, da der er tale om en pokalsemifinale. Vinderen af den går i finalen mod enten Randers eller Bakken Bears. Finalen spilles i Forum Horsens.

- Det er altid mærkeligt at spille to kampe mod det samme hold på så kort tid. Vi skal spille bedre på søndag, ellers går vi ikke videre, siger Finnur Freyr Stefánsson.

HIC er inde i et grumt program, hvor der spilles fem kampe på 14 dage. Søndag er der pokalsemifinale, torsdagen efter gæster Bakken Bears Forum Horsens, og dernæst venter opgør mod Svendborg Rabbits og Randers Cimbria.

- Det var en god sejr at begynde et hårdt program med. Der er mange kampe på kort tid, men det er noget, som vi har glædet os til. Hver eneste sejr mod pro A-holdene er vigtig, siger Finnur Freyr Stefánsson.

Torsdagens ligakamp mod Bakken Bears er en topkamp, men den tænker cheftræneren ikke på nu.

- Pokalkampen har vores fulde fokus. Her er ét nederlag lig med exit. Taber vi en kamp i ligaen, er det ikke verdens undergang. På mandag kan vi tænke på Bakken Bears, siger cheftræneren.

Team FOG Næstved-Horsens IC 73-85 (45-57)

Basketligaen

For Næstved scorede: Rob Marberry 28, Jeppe Madsen 8, Evan Fitzner 7, Esben Reinholt 7, Miki Novovic 6, Aleksandar Nedic 5, Zarko Jukic 5, Christian Terrel 5, Aleksandar Solokovic 2.

For HIC scorede: Vedran Borovcanin 18, Roberto Gallinat 17, Stefan Savic 11, Brandon Gilbeck 11, Barkir Serdarevic 9, Otis Livingston II 8, Frederik Rungby 7, Lasse Elbæk Pedersen 4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce