Annonce
Sport

HIC faldt mod Randers

Vedran Borovcanin scorede 16 point og endte som topscorer for Horsens IC mod Randers - en kamp HIC tabte. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens IC tabte den sidste hjemmekampe, inden holdet på lørdag i Forum Horsens spiller pokalfinale mod Svendborg.

Horsens: Horsens IC leverede resultatmæssig ingen god reklame i Forum Horsens frem mod den kommende weekends pokalfinale.

Søndag tabte HIC i egen hal med 106-93 til Randers i den sidste hjemmekamp, inden der på lørdag samme sted står pokaltitel på spil, når Svendborg kommer på besøg.

HIC-mandskabet kom ellers fint i gang i opgøret mod Randers og vandt første quarter med 26-19, og ved pausen lignede det den ventede hjemmesejr, da måltavlen viste 48-42 i horsensianernes favør.

I anden halvleg gik det imidlertid galt. Randers kæmpede sig tilbage i kampen, og med fem minutter igen bragte gæsterne sig foran med 86-84. Siden så de sig ikke tilbage, og trak fra til en både overraskende og sikker sejr.

Nederlaget var blot Horsens IC's fjerde i denne sæson og det første i på hjemmebane, siden Næstved for mere end tre måneder siden vandt i Forum Horsens. Samtidig satte nederlaget en stopper for en fin HIC-stime på syv lige-sejre i træk og to i pokalturneringen - den ene af dem den overraskende triumf i pokalsemifinalen i Aarhus mod Bakken Bears.

Horsens IC 93-106 (48-42)

BasketligaenPoint for HIC: Vedran Borovcanin 16, Charles Callison 15, Brandon Tabb 12, Aladdin Barakeh 11, Stefan Savic 11, Darryl Tucker 8, Tencho Tenchev 8, Cheikh Sane 7 og Frederik Rungby 5.

Point for Randers: Brantley Bynum 25, Charlie Burgess 20, Dee Franklin 19, Rasmus Bach 15, Chris Nielsen 10, Richard Thomas 8, Casper Stage 6 og Marinus Mouboe 3.

Må tanke selvtillid i Næstved

Den stime er nu altså brudt, men HIC'erne får mulighed for at tanke selvtillid inden pokalfinalen. Den mulighed er på torsdag, når det gælder en udekampe mod Næstved.

Trods nederlaget bevarer HIC andenpladsen i ligaen, men afstanden til nummer tre Svendborg er nu reduceret til én sejr. HIC har dog allerede vundet tre grundspilskampe mod fynboerne af sæsonens i alt fire, så ender HIC og Svendborg a point, snupper HIC andenpladsen på grund af fordel i klubbernes indbyrdes regnskab.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce