Annonce
Sport

HIC er i pokalfinalen: Den har kæmpe betydning

Lennart Jensen, formand for HIC, påpeger at pokalfinalen har en enorm betydning for klubben. Arkivfoto: Morten Pape

Horsens IC vandt søndag som ventet over Bakken Bears' udviklingshold EBAA Aarhus i pokalsemifinalen. At være i finalen har enorm betydning for klubben.

Aarhus: Horsens IC er i pokalfinalen.

Søndag eftermiddag vandt klubben med 85-62 over EBAA Aarhus, som er udviklingshold for Bakken Bears. Derfor var sejren ventet, men det gør ikke klubbens formand, Lennart Jensen, mindre glad for finale-dåben.

- Finalen har en kæmpe betydning for os. Vi havde ikke forventet, at vi kunne slå Bakken Bears i kvartfinalen, fordi det er en klub med et større budget end alle andre i rækken. Men vi gjorde det, og nu har vi opnået et af vores delmål for sæsonen, siger formanden.

I finalen venter Svendborg Rabbits, som tidligere søndag overraskende vandt med 85-78 på udebane over Næstved. Netop Svendborg har HIC mødt - og slået - tre gange i indeværende sæson. Men Lennart Jensen ser ikke finalen som en dans på roser.

- Slet ikke. I finaler kan alt ske, det ved vi. Vi har hjemmebane, og dermed har vi en sjette mand i form af tilskuerne, men Svendborg tager nok også 400-500 fans med. Så det kan godt blive en tæt kamp, siger Lennart Jensen.

Korteste vej til en titel

HIC er fortsat godt med i kampen om det danske mesterskab, men alle forventer, at Bakken Bears sætter sig på tronen i år.

- Pokalfinalen er helt klart vores bedste mulighed for at vinde en titel i år. Men vi tror stadig på vores chancer i mesterskabskampen. Bakken har vist, at de kan tabe. Men der er rigtig mange ting, der skal falde i hak for os. Så pokalfinalen er den korteste vej til en titel, siger Lennart Jensen.

Pokalfinalen spilles i Horsens den 2. februar.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce