Annonce
HIC

HIC’er efter pokalnederlag: Vi trækker anden halvleg med videre

Lasse Elbæk Pedersen og Horsens IC spiller næste gang søndag 16. februar, når Næstved er gæst i Forum Horsens. Foto: Søren E. Alwan
Lasse Elbæk Pedersen kaldte pokalfinalen mod Bakken Bears en lærerig omgang og en kamp, der viste, at HIC-mandskabet er på vej i den rigtige retning.

Horsens: Andre sølvmedaljer end de olympiske er sjældent nogle, sportsfolk samler på.

Lasse Elbæk Pedersens var da heller ikke til at få øje på efter lørdagens pokalfinale i basketball. Lasse Elbæk Pedersen og Horsens IC tabte i egen hal finalen til Bakken Bears med 89-80.

- I anden halvleg leverede vi noget, jeg godt vil kalde en pragtpræstation, og den skal med videre, sagde Lasse Elbæk Pedersen.

Videre er for Horsens IC’s vedkommende de afsluttende kamp i grundspillet. I øjeblikket duellerer Horsens IC med Randers og Bakken Bears om de øverste tre positioner, mens de øvrige hold definitivt er distanceret og må nøjes med de sekundære placeringer.

- Det er vigtigt, vi får en ordentlig placering i grundspillet, og jeg tror, vi tager andenpladsen. Nu har vi tabt tre af vores seneste fire kampe, og jeg fornemmer, at vi er færdige med at tabe, sagde en trods alt fortrøstningsfuld Lasse Elbæk Pedersen og fortsatte:

- Vi er stadig et ungt og nyt hold og i gang med at lære.

Annonce
Det handler om at være mental parat, men det handler også om at være fysisk parat og komme med den rigtige fysiske gejst - være parat til at tage nogle knubs for holdet.

Lasse Elbæk Pedersen, Horsens IC

Tage knubs for holdet

Blandt andet handler det ifølge HIC’erne om at være parat.

Parat? Når man spiller en pokalfinale og så endda på hjemmebane, er man vel parat?

- Hvis der bare mangler ét enkelt led i kæden, påvirker det alle de andre. Det handler om at være mental parat, men det handler også om at være fysisk parat og komme med den rigtige fysiske gejst - være parat til at tage nogle knubs for holdet, svarede Lasse Elbæk Pedersen.

I første halvleg manglede paratheden, og det viste sig siden uhyre kostbart, da Bakken Bears en overgang i første halvleg førte med 22 point og endte med at vinde de første 20 minutter med 49-34.

- Vi lærte noget af den første halvleg, og at vi i anden halvleg kom tilbage i stedet for at blive kørt fuldstændig over viser, at vi trods alt er på vej i den rigtige retning, sagde Lasse Elbæk Pedersen og fortsatte:

- Vi mødte et klassemandskab, som har vundet flotte sejre ude i Europa, og det lykkedes for os at komme tilbage. Det skal med videre, og det er noget vi kan bruge.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Tyson Fury er ny verdensmester

Annonce