Annonce
Horsens HK

HH var chanceløs mod sølvvinderne i pokalen

Emily Baunsgaard var bedste HH-spiller mod Herning-Ikast. Foto: Michael Just.
Der var klasseforskel på Ikast/Herning med fem norske topspillere og nyoprykkede Horsens HK i pokalturneringen.
Annonce

Horsens: Nyoprykkede Horsens HK er ude af pokalturneringen.

Sølvvinderne fra Herning-Ikast kom med et stærkt hold med fem norske topspillere, og der var klasseforskel, da Herning-Ikast vandt 29-18.

HH havde gode takter angrebsmæssigt med Melissa Petrén, Othilia Christensen og Emily Baunsgaard, men forsvaret formåede slet ikke at dække op for Herning-Ikast.

HH fulgte med til 9-7 og 12-9 ved pausen, men i anden halvleg eksperimenterede Henrik Okkerstrøm med sine mange spillere, og det blev straffet omgående.

Herning-Ikast bragte sig foran 17-10, 22-11 og 27-14, og den stakkels Frederikke Rasmussen fik ikke meget hjælp i forsvaret.

Helene Fauske, Tonje Løseth og Jeanette Christensen var de tre farligste i Herning-Ikasts angreb, men også verdensstjernen Stine Skogrand viste i glimt sin høje klasse.

Herning-Ikast var uden den tidligere Horsens-spiller Melanie Bjerregaard.

- Jeg har en knæskade og forventer først at være klar om ni måneder, forklarede hun.

- Vi spillede en fin første halvleg, men blev løbet ned på fysikken i anden halvleg, sagde HH's træner Henrik Okkerstrøm. De var farlige på kontra'erne og havde en stærk keeper i Sabine Englert.

- Jeg var meget tilfreds med indsatsen. Vi var fysisk stærke og havde en fysisk fordel til sidst, sagde Mathias Madsen, træner for Herning-Ikast. Jeg tror dog, at Horsens HK klarer sig i ligaen. De har købt godt ind og skal nok slutte foran Ajax, Skanderborg og Aalborg. De har også en chance i premieren mod Aarhus United.

Herning-Ikast var uden to skadede spillere, mens HH har fem på skadeslisten.

Der var 503 tilskuere i Forum Horsens.

Målscorere for HH: Emily Baunsgaard 6, Othilie Christensen 3, Melissa Petrén 3, Mette Lassen 2, Frederikke Gulmark 2, Ricka Gindrup 1, Charlotte Bisser 1.

Målscorere for Herning-Ikast: Helene Fauske 7, Jeanett Kristiansen 5, Tonje Løseth 4, Stine Skograng 3, Vilde Johansen 3, Emma Friis 2, Sarah Iversen 2, Cecilie Brandt 1, Naja Nissen 1, Emilie Bodholt Steffensen 1.

Jeg tror, at Horsens HK klarer sig i ligaen. De har købt godt ind og skal nok slutte foran Ajax, Skanderborg og Aalborg.

Mathias Madsen, træner for Herning-Ikast

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Skoleleder efter forfærdelig ulykke under udflugt: - Vi kunne ikke have gjort noget anderledes

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce