Annonce
Sport

HH vandt i Ringsted efter en flot slutspurt

Camilla Madsen scorede tre af HH's sidste seks mål i slutspurtebn i Ringsted. Arkivfoto: Søren E. Alwan.

TMS Ringsted var foran 10 minutter før tid, men HH hentede sæsonens anden sejr i svær udekamp.

Annonce

Ringsted: 10 minutter før tid var Horsens Håndboldklub bagud med 19-18, men Horsens-kvinderne satte ind med en flot slutspurt og hentede sæsonens anden sejr, 25-21 over TMS Ringsted.

Ved pausen var HH foran 13-12, og HH kom også foran 15-12, men i de følgende minutter kom TMS Ringsted ind i en fin periode og bragte sig foran.

Camilla Madsen førte an med flere mål i afslutningen sammen med Amalie Wichmann, og da HH først var kommet i de gule førertrøjer, slap de ikke grebet.

Emily Baunsgaard markerede sig ligesom i premierekampen som en væsentlig forstærkning, og hun har allerede nu fundet en markant rolle med et stort ansvar som skarpskytte og målsluger.

- TMS er et stærkt hold, og de voldte os problemer, fordi de har nogle små spillere, der passer dårligt til vores spillestil, sagde HH-træner Henrik Okkerstrøm.

- Jeg var meget tilfreds med vores indstilling og fight, men spillemæssigt havde vi nogle dårlige perioder undervejs. Jeg var dog meget tilfreds med Camilla Madsen, som stækkede Trine Mortensen, der scorede 13 mål sidste gang, og også Marie-Louise Sundgaard løste en specialopgave.

- Frederikke Rasmussen var meget afgørende med nogle vigtige redninger i de sidste 10 minutter, sagde Henrik Okkerstrøm.

Ringsted-HH 21-25 (12-13)

1. division, kvinder

Mål for HH: Camilla Madsen 6, Emily Baunsgaard 6, Sofie Fynbo Larsen 3, Amalie Wichmann 3, Camilla Sommer 2, Amanda Brogaard 2, Kathrine Kubicki 2, Marie-Louise Sundgaard 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gammel og mangelfuld gadebelysning i Horsens: - Man burde udskifte det hele i et hug

Horsens

Kraftige anklager om svigt af børn og familier: Ankestyrelsen overvejer tilsynssag mod Horsens Kommune

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce