Annonce
Sport

HH vandt dramatisk kamp i sidste sekund

Camilla MAdsen scorede på straffe efter slutfløjt og sikrede sejren til HH. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Horsens HK sejrede med det yderste af neglene, da 1. divisions tophold havde besøg af Gudme. Kampen blev afgjort i absolut sidste øjeblik.

Annonce

Horsens: Horsens HK er tilbage på sejrskurs, men det holdt hårdt for 1. divisions tophold at tage begge point mod Gudme HK. Kampen blev afgjort i sidste øjeblik, og HH vandt med 22-21 efter en hektisk slutfase.

Stillingen var 21-21 med under et minut igen, og Gudme havde bolden. Gæsterne fra Fyn tilspillede sig en stor mulighed, som blev misbrugt. HH slog kontra og blev rykket ned i feltet, hvorefter der blev fløjtet for straffekast. Det scorede Camilla Madsen på - efter at tiden var løbet ud - og HH vandt.

- Det var ikke en smuk sejr, men en sejr, som vi fik kæmpet os til. Og det var rigtig godt, efter at vi alle forlod banen skuffede i den sidste kamp, siger Henrik Okkerstrøm, cheftræner for HH.

Man skal tilbage til den 1. februar for at finde HH's seneste kamp. I den tabte klubben med to mål til Sønderjyske i en direkte duel om førstepladsen. Gudme kom til Horsens som ubesejret i 2019.

- Der er måske nogle, der forventer, at vi skal vinde alle vores kampe let. Men den forventning har vi ikke selv. Gudme har et godt hold med en god filosofi. De kæmper hårdt for hinanden, og derfor var kampen slet ikke let, siger Henrik Okkerstrøm.

Annonce

Det er sjovt

Alt er fortsat tæt i toppen af 1. division, hvor HH er etter, tre point foran Sønderjyske.

- Det er sjovt, at være en del af. Så længe det hele ender godt til sidst. Hvis ikke, er det ikke ret sjovt længere, siger Henrik Okkerstrøm med et grin.

HH spiller igen på søndag, hvor Roskilde tager imod på hjemmebane.

Horsens HK-Gudme HK 22-21 (12-12)

1. division, kvinder

Mål for HH: Amanda Brogaard 7, Camilla Madsen 5, Sofie Fynbo Larsen 3, Emily Baunsgaad 3, Marta Hedenquist 1, Camilla Sommer 1, Charlotte Bisser 1, Marie-Louise Sundgaard 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce