Annonce
Horsens HK

HH-træner: Mit ansvar, og jeg kan stadig vende udviklingen

Henrik Okkerstrøm, spillerne og ledelsen i HH Elite skal nu i gang med at evaluere første halvdel af sæsonen, og der er nok at tage fat på. Foto: Søren Gylling
HH Elite skal evaluere første halvdel af sæsonen oven på 24-18 nederlaget til Ajax.
Annonce

Horsens: Det var en flok slukørede spillere, der kom ud af HH Elites omklædningsrum oven på 24-18 nederlaget til Ajax. En sejr i det opgør havde givet prædikatet godkendt på første halvdel af sæsonen. Nu er det i stedet tæt på en katastrofe. HH Elite er sidst med blot to point for de første 13 kampe, og nummer sjok efter grundspillet rykker direkte ud.

- Vi er ramte. Ingen tvivl om det. Nu skal vi have evalueret den her halvsæson og talt om, hvad der er godt og mindre godt, sagde træner Henrik Okkerstrøm efter kampen.

Der bliver nok at tage fat på, og når et hold kun vinder en ud af 13 kampe peger pilen også på træneren. HH Elite har allerede fyret assistenttræneren.

- Det er mit ansvar, men jeg har stadig en tro på, at vi sammen kan vende udviklingen. Det havde vi også før, Mikael Jensen blev fyret, sagde Henrik Okkerstrøm.

- Lige nu er vi skuffede og kede af det, men der er stadig kun to point op til Skanderborg, som vi er bedre end indbyrdes, så en enkelt sejr er nok til at, vi overhaler dem. Vi har også Aalborg på hjemmebane efter julepausen, sagde cheftræneren.

Det kræver dog en helt anden indsats, end holdet leverede mod Ajax, hvis det skal blive til flere point.

- Vi brændte for meget i kampens indledning, og så blev vi straffet på kontra. Vi kom fint tilbage i begyndelsen af anden halvleg, men så brændte vi igen et par afslutninger og tog et par forkerte beslutninger. Det gav noget usikkerhed, og så kunne man se, at vi havde tabt mange kampe, sagde Henrik Okkerstrøm.

- Jeg er træt af, at vi endte med at tabe med seks mål. Det havde været mere fair med et nederlag på to mål. Det havde også hjulpet i forhold til at blive bedre indbyrdes med Ajax, sagde Henrik Okkerstrøm.

Det københavnske mandskab er dog noteret for otte point med sejren over HH, så der skal som minimum tre HH-sejren til, før det bliver relevant at tale om det.

HH Elites næste kamp er 4. januar hjemme mod Aarhus United.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Weekendens corona-tal i Horsens: Det går den rigtige vej

Annonce