Annonce
Håndbold

HH-træner: Jeg tror på to sejre mere

Lars Frederiksen er ikke bekymret over Aalborgs sejr. Han tror på to sejre mere til HH. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Det bekymrer mig ikke, at Aalborg slog Ajax - det havde jeg regnet med, siger HH-træner Lars Frederiksen.

Bjerre: HH Elites træner Lars Frederiksen rystede ikke på hånden, da hans værste konkurrent i bunden Aalborg slog Ajax i nedrykningskampen i weekenden.

- Nej, det havde jeg da regnet med, lød det fra Lars Frederiksen, da han trænede på BGI i Bjerre tirsdag - dagen før aftenens kamp mod Viborg.

- Vi har ingen indflydelse på, hvad de andre hold går og laver. Det må vi tage til efterretning. Vi fokuserer kun på os selv. Efter kampen mod Viborg har vi mødt nummer et, to og tre i de seneste tre kampe. Så venter fire hold, der ikke ligger til at komme i slutspillet, og jeg regner da med to sejre mere, sagde Lars Frederiksen.

Randers, Nykøbing Falster, Team Tvis Holstebro og Ajax er de fire kampe, hvor HH kan hente points.

Annonce

To tidligere HH'ere hos Viborg

HH Elites hjemmekamp mod Viborg onsdag kl.19 spilles på BGI i Bjerre og ikke i Forum Horsens på holdets normale hjemmebane.

Folkebladet fulgte træningen på BGI, og der er lagt op til en festaften med 550 elever til at heppe på Horsens-holdet. En anden omvæltning er, at der er enormt højt til loftet på BGI.

- Jeg forventer en fantastisk stemning til vores kamp mod Viborg, siger Lars Frederiksen.

- Viborg er en stor mundfuld. De har fantastiske skytter fra alle positioner, og de er hurtige på kontra'erne. Det skal vi dæmme op for.

HH holdt Odense nede på 23 mål i fredags - det næstlaveste scoringstal fra fynboerne, og forsvaret fungerede fint.

Der blev trænet både forsvar og angreb på BGI, og et af lyspunkterne under træningen var Frederikke Rasmussen, HH's stærke mål, der var meget skarp.

Viborg har den tidligere Skanderborg-målmand Anne Kristensen som målmand, og hun er landets største målmandstalent.

I marken har Viborg to tidligere HH-spillere Laura Damgaard og Kristina Jørgensen, landsholdsspillerne Maria Fisker og Line Haugsted samt den svenske VM-spiller Carina Strömberg, der var direkte årsag til Melissa Petréns skade i deres første møde i Viborg.

Stormen gjorde det vanskeligt at komme ind på BGI tirsdag. Folk blev slået tilbage af blæsten, og de blev blæst ud af BGI igen.

HH's Ricka Gindrup var på skånekost.

- Jeg skal hele tiden passe på, siger Gindrup, der spiller uden korsbånd.

Camilla Sommer sad udenfor.

- Det er foden, der driller. Der kan gå et stykke tid, før jeg er klar, lød det fra Sommer.

Det var en skarp og effektiv træning for HH-holdet på BGI.

Annonce

Travl træner

Lars Frederiksen har fire træningspas med HH om ugen og tre træninger med Fredericia HK's U17-holdet - og to kampe om ugen.

- Det er dejligt afvekslende at komme fra fornuftige og tålmodige kvinder til unge drenge med krudt i røven. Det er to yderpunkter, siger Lars Frederiksen. Drengene er på tredjepladsen i ligaen, mens kvinderne kæmper for at slippe væk fra bunden. Ambitionerne fejler ikke noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce