Annonce
Horsens HK

HH-træner: Jeg forventer, at Odense bliver danmarksmester

Frederikke Rasmussen kommer på hårdt arbejde i HH-målet på onsdag mod Odenses landsholdsspækkede mandskab. Foto: Charlotte Adsbøl.
Det meste af landsholdet kommer til Horsens på onsdag, når HH Elite møder de kommende danske mestre fra Odense.

Horsens: - Jeg forventer, at Odense bliver danmarksmester. De har de bedste spillere.

Det siger HH Elites træner Henrik Okkerstrøm før onsdagens ligakamp i Horsens kl. 19.

Odense kommer med de danske landsholdsspillere Althea Reinhardt, Trine Østergaard, Anne Mette Pedersen, Stine Jørgensen, Nadia Offendal, Mie Højlund, Freja Cohrt og Katrine Heindal.

Dertil kommer de hollandske landsholdsspillere Nycke Groot, tre gange vinder af Champions League, og målmanden Tess Wester og den svenske landsholdsspiller Nathalie Hagman, der deler pladsen på det svenske landshold med Horsens' Daniela Gustin.

OL-guldvinderen Jan Pytlick er træner og har hjælperne, den tidligere landsholdsanfører med 140 landskampe og to OL-guldmedaljer Karen Brødsgaard, født og opvokset i Horsens, og Kristian Danielsen, tidligere Skanderborg.

- Vi tror altid på, at vi kan vinde, også mod Odense, men det er en opgave på linje med sidste uges kamp i Esbjerg, erkender HH Elites træner Henrik Okkerstrøm. Vi møder et klassehold, og vi må erkende, at vi er underdogs.

- Når vi møder de store hold, ved vi, at vore fejl bliver straffet, så vi skal være skarpe, men vi lærer også en masse af disse kampe, især fysisk. Vi lærer, hvordan man spiller hårdt og bruger sine kræfter.

- Odenses helt store styrke er deres forsvarsspil. Derfor skal vi være skarpe i afslutningerne, for de er lynhurtige på kontraerne. Vi skal afslutte alle angreb med skud på mål, fastslår HH's cheftræner.

HH's Charlotte Bisser er stadig ude med en skade, men forventer at træne igen i den kommende uge. Hun er dog ikke med mod Odense. Her må 19-årige Melina Kristensen klare opgaven igen. Hun suger erfaring til sig, mens Charlotte Bisser og Daniela Gustin bliver klar til at spille igen.

HH har fem spillere ude med skader.

- Jeg forventer, at Camilla Sommer og Amalie Wichmann er klar om to uger. Daniela Gustin er klar efter jul, og jeg håber, Amanda Brogaard også er spilleklar efter jul. Hun gennemgik en knæoperation i sommer, siger Henrik Okkerstrøm.

Det bliver en alvorlig åreladning, når HH Elite starter træningen efter VM og julepausen. De fem skadede kommer til at virke som en saltvandsindsprøjtning, hvor det især bliver en klækkelig forstærkning på fløjene.

På onsdag er der dog ingen tvivl om, at målmand Frederikke Rasmussen bliver holdets travleste spiller. Hun har vist sin klasse som ligamålmand, og det får hun brug for igen mod Odenses landsholdsspækkede mandskab.

- Jeg forventer, at Camilla Sommer og Amalie Wichmann er klar om to uger. Daniela Gustin er klar efter jul, og jeg håber, Amanda Brogaard også er spilleklar efter jul.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce