Annonce
HH Elite

HH-træner i stor ros af spillerne trods 30-25-nederlag i Odense: - Det bedste hold tabte

Der var flere ting at glæde sig over hos HH-trænerteamet - selvom det blev til et nederlag mod Odense Håndbold lørdag. Midtvejs i første halvleg var HH Elite foran med to mål, og ifølge cheftræner Jan Leslie var der ikke mange ting, der skulle være gået holdets vej, før man havde nærmet sig point i kampen. Foto: Michael Just
HH-træner Jan Leslie tøvede ikke med at kalde HH Elite for det bedste hold - til trods for 30-25-nederlaget mod Odense Håndbold lørdag. Læs her hvorfor.

Odense: HH Elite må have overrasket mange tilskuere i Sydbank Arena lørdag eftermiddag, hvor holdet fra første fløjt gjorde det klart overfor ligaens nummer et, at man ikke havde taget turen østpå for at lægge sig ned på forhånd.

Horsens-truppen gik således benhårdt til opgaven og var endda foran med to mål midtvejs i første halvleg, inden ubesejrede Odense Håndbold viste sig for stor en mundfuld og tog sejren hjem med 30-25.

Højrebacken Nina Dano var stærkt medvirkende til HH Elites flotte start på kampen. Hun scorede tre gange i løbet af kampen første ti minutter - blandt andet med et brag af et stående skud fra distancen. Foto: Michael Just

Cheftræner Jan Leslie, der havde sin tredje kamp i spidsen for HH Elite, var dog ovenud tilfreds med præstationen i det fynske.

Annonce

Det fortalte kampens spiller for HH, Frederikke Gulmark, kort efter sidste fløjt.

- Jan havde faktisk store roser til os i omklædningsrummet. Han kaldte os "det bedste hold", og jeg er enig i, at vi står tilbage med en rigtig god følelse, selvom vi tabte, sagde bagspilleren, der scorede fem mål mod Odense Håndbold.

Nye systemer begynder at fungere

Frederikke Gulmark var en evig kilde til uro for Odense-forsvaret og solgte sig gang på gang dyrt i angrebet - i det, der var hendes klart bedste kamp i sæsonen.

Recepten på den præstation er lige dele Leslie-instrukser og fornyet selvtillid.

- Jeg har haft en god snak med mig selv om at prøve at spille mere direkte. Når der kommer en ny træner, skal man lige finde sin plads, og jeg kan efterhånden bedre og bedre se mig selv, i de systemer vi spiller. Og så er Jan enormt god til at udpege, hvor det er, jeg skal trykke på forsvaret, sagde Frederikke Gulmark.

Formidabel fight og genfundet energi bragte i slutminutter HH Elite inden for fem mål af hjemmeholdet, og ifølge cheftrænere, var der ikke mange marginaler, der skulle have gået holdets vej, før afstanden på måltavlen var blevet endnu mindre.

- Jeg holder fast i, at det bedste hold tabte i Odense. Tager du den sidste situation i kampen, hvor vi smider bolden væk, og de scorer til sidst. Og fjerner du vores 5-9-periode i slutningen af første halvleg - jamen, så havde vi vundet den her kamp, sagde Jan Leslie.

Annonce

12 dårlige minutter blev dyre

Perioden, HH-træneren referer til, er de sidste 12 minutter i første halvleg, hvor Odense Håndbold bragte sig foran med 18-14 efter at have været bagud med 7-9 til HH Elite.

Her blev det en bekostelig affære for Jan Leslie og co., at nyindkøbet Emily Stang Sando havde store vanskeligheder med at få fat i Horsens-målet. Nul redninger blev det til i første halvleg.

På trods af at målvogteren ikke har været i kamp siden marts, var hun foretrukket til foran Stephanie Andersen og Chana Masson, som sad ude for anden kamp i træk.

- Jeg turde simpelthen ikke tage chancen med Chana. Hun kom til skade med sit knæ i Nykøbing-kampen, og der venter vigtige kampe senere på sæsonen, sagde Jan Leslie.


Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Niels Flemming Hansen hylder boykot af Rusland, men i hans egen skokæde kan du stadig købe Ecco-fodtøj: Nu trækker han sig fra ordførerpost

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce