Annonce
HH Elite

HH-træner i stor ros af spillerne trods 30-25-nederlag i Odense: - Det bedste hold tabte

Der var flere ting at glæde sig over hos HH-trænerteamet - selvom det blev til et nederlag mod Odense Håndbold lørdag. Midtvejs i første halvleg var HH Elite foran med to mål, og ifølge cheftræner Jan Leslie var der ikke mange ting, der skulle være gået holdets vej, før man havde nærmet sig point i kampen. Foto: Michael Just
HH-træner Jan Leslie tøvede ikke med at kalde HH Elite for det bedste hold - til trods for 30-25-nederlaget mod Odense Håndbold lørdag. Læs her hvorfor.

Odense: HH Elite må have overrasket mange tilskuere i Sydbank Arena lørdag eftermiddag, hvor holdet fra første fløjt gjorde det klart overfor ligaens nummer et, at man ikke havde taget turen østpå for at lægge sig ned på forhånd.

Horsens-truppen gik således benhårdt til opgaven og var endda foran med to mål midtvejs i første halvleg, inden ubesejrede Odense Håndbold viste sig for stor en mundfuld og tog sejren hjem med 30-25.

Højrebacken Nina Dano var stærkt medvirkende til HH Elites flotte start på kampen. Hun scorede tre gange i løbet af kampen første ti minutter - blandt andet med et brag af et stående skud fra distancen. Foto: Michael Just

Cheftræner Jan Leslie, der havde sin tredje kamp i spidsen for HH Elite, var dog ovenud tilfreds med præstationen i det fynske.

Annonce

Det fortalte kampens spiller for HH, Frederikke Gulmark, kort efter sidste fløjt.

- Jan havde faktisk store roser til os i omklædningsrummet. Han kaldte os "det bedste hold", og jeg er enig i, at vi står tilbage med en rigtig god følelse, selvom vi tabte, sagde bagspilleren, der scorede fem mål mod Odense Håndbold.

Nye systemer begynder at fungere

Frederikke Gulmark var en evig kilde til uro for Odense-forsvaret og solgte sig gang på gang dyrt i angrebet - i det, der var hendes klart bedste kamp i sæsonen.

Recepten på den præstation er lige dele Leslie-instrukser og fornyet selvtillid.

- Jeg har haft en god snak med mig selv om at prøve at spille mere direkte. Når der kommer en ny træner, skal man lige finde sin plads, og jeg kan efterhånden bedre og bedre se mig selv, i de systemer vi spiller. Og så er Jan enormt god til at udpege, hvor det er, jeg skal trykke på forsvaret, sagde Frederikke Gulmark.

Formidabel fight og genfundet energi bragte i slutminutter HH Elite inden for fem mål af hjemmeholdet, og ifølge cheftrænere, var der ikke mange marginaler, der skulle have gået holdets vej, før afstanden på måltavlen var blevet endnu mindre.

- Jeg holder fast i, at det bedste hold tabte i Odense. Tager du den sidste situation i kampen, hvor vi smider bolden væk, og de scorer til sidst. Og fjerner du vores 5-9-periode i slutningen af første halvleg - jamen, så havde vi vundet den her kamp, sagde Jan Leslie.

Annonce

12 dårlige minutter blev dyre

Perioden, HH-træneren referer til, er de sidste 12 minutter i første halvleg, hvor Odense Håndbold bragte sig foran med 18-14 efter at have været bagud med 7-9 til HH Elite.

Her blev det en bekostelig affære for Jan Leslie og co., at nyindkøbet Emily Stang Sando havde store vanskeligheder med at få fat i Horsens-målet. Nul redninger blev det til i første halvleg.

På trods af at målvogteren ikke har været i kamp siden marts, var hun foretrukket til foran Stephanie Andersen og Chana Masson, som sad ude for anden kamp i træk.

- Jeg turde simpelthen ikke tage chancen med Chana. Hun kom til skade med sit knæ i Nykøbing-kampen, og der venter vigtige kampe senere på sæsonen, sagde Jan Leslie.


Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce