Annonce
Horsens HK

HH-træner er optimist: Vi er favoritter

Lars Frederiksen er optimist til kampen mod Aalborg. Foto: Charlotte Adsbøl.
- Spillerne har lært en masse på en måned, og vi tror på sejr over Aalborg, siger HH-træner Lars Frederiksen før fredagens bundkamp.

Horsens: - Vi er favoritter til fredagens kamp mod Aalborg.

Disse modige udtalelser kommer fra HH-træner Lars Frederiksen før kampen mod Aalborg fredag kl. 20 i Forum Horsens.

HH har kun vundet en eneste kamp i turneringen, hjemmekampen mod Skanderborg, og Horsens-kvinderne har kniven for struben.

- Spillerne har lært en masse den seneste måned, men de har fået en anden tankegang. Vi har ikke lavet så meget om, men spillerne er blevet mere sikre i det, de laver. Vi laver færre fejl. De har fået faste roller og opgaver. De ved, hvad de skal. De ved også, vi skal vinde over Aalborg, og de er meget opsatte, siger Lars Frederiksen.

- Vi har Frederikke Rasmussen og Emily Baunsgaard tilbage på holdet, men jeg ville nu ikke være betænkelig ved at lade Rikke Schmidt vogte målet. Hun har vænnet sig til, at boldene kommer lidt hurtigere i ligaen end i serie 1.

- Vore angribere er blevet mere effektive, og vi lukker bedre af i forsvaret. Desuden har vi fået syv mod seks som et godt våben, men jeg håber, vi kan slå Aalborg ved at spille seks mod seks. Vi har fuld fokus på kampen mod Aalborg og intet andet.

- Aalborg har et par stærke svenske langskytter, og de har en stærk svensk målmand, påpeger HH-træneren. Det er vigtigt, vi får støtte af det lokale publikum. Det er nu, det afgøres, om Horsens har et ligahold i næste sæson.

Annonce

Frygt for nerver

Han frygter lidt nervøsiteten, som han henviser til landsholdets problemer i de seneste dage, men fornemmer, at hele truppen er klar til skæbnekampen.

HH's nærmeste konkurrent Skanderborg var foran med seks mål mod Randers forleden, men endte med at tabe med to mål.

- Jeg fulgte kampen løbende, og det var et chok, da Skanderborg var foran med seks mål, men heldigvis tog Randers sig sammen til sidst. Det bliver et slagsmål i bunden til det sidste, og det er ikke så godt, hvis vore konkurrenter får overraskende points, siger Lars Frederiksen.

Han vil gerne beholde Aalborg helt nede i bunden i kampen om den direkte nedrykning.

Hvis HH taber fredagens kamp, er det en duel mellem HH og Skanderborg om den enlige direkte nedrykningskamp. De to lokale hold mødes 6. februar i Skanderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce