Annonce
HH Elite

HH-træner: Den havde ingen vist set komme

Lars Frederiksen var stærkt tilfreds med sejren over Team Esbjerg. Arkivfoto: Ole Nielsen
Lars Frederiksen var en glad mand efter HH Elites sensationelle sejr over Team Esbjerg. Et syv mod seks-angreb afgjorde kampen.

Horsens: Ikke ret mange mennesker på kloden havde forventet, at HH Elite kunne vinde over Team Esbjerg. Men den dybt overraskende sejr kom.

HH vandt med 26-24, og cheftræner Lars Frederiksen var selvsagt godt tilfreds.

- Det er en kæmpe sensation. Den var der vist ikke ret mange, der havde set komme, sagde han grinende.

Underhunde eller ej: Lars Frederiksen gik ind til kampen med et håb om en sejr. Team Esbjerg spiller både Champions League og liga for tiden, og spillerne virkede ramt af de mange, vigtige kampe.

- Det er sådan nogle dage her, man skal vinde over dem. De kan ikke være i topgear, når de spiller så mange kampe, sagde Lars Frederiksen.

- Jeg havde en forventning om, at de havde svært ved at komme i højeste gear. Vi skulle modstå presset i starten og ikke blive savet over. Jeg havde ikke regnet med en sejr, men hvis vi kunne undgå at blive savet over ligesom så mange andre er blevet af Esbjerg, havde vi en chance, forklarede cheftræneren.

Annonce

Væk fra bunden igen

Helt afgørende blev det, at Lars Frederiksen skiftede til et syv mod seks-angreb midtvejs i første halvleg.

- Det kunne de slet ikke styre, så det gjorde forskellen, sagde cheftræneren.

HH er nu tre point fra Aalborg på sidstepladsen og to fra Skanderborg på næstsidstepladsen. Skanderborg har dog har en kamp i hånden. Efter at være blevet rodet helt ind i bundkampen igen med et nederlag til Skanderborg i sidste uge, tog HH et skridt væk fra nedrykningen med sejren over Esbjerg.

- Jo flere kampe vi vinder, des sværere bliver det for de andre at hente os. Nu er der to hold, der skal hente os, og vi er forhåbentlig ikke færdige med at vinde. Der venter mange spændende kampe endnu mod hold, som vi kan give modstand, sagde Lars Frederiksen.

HH mangler seks kampe: Ude mod Odense, hjemme mod Viborg, ude mod Nykøbing, hjemme mod Randers og TTH og ude mod Ajax.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce