Annonce
Horsens HK

HH tager sejrsglæden med til Esbjerg

Emily Baunsgaard glæder sig til en sjov kamp mod de danske mestre på onsdag i Esbjerg. Foto: Ole Nielsen.
HH Elite møder de danske mestre på onsdag i Esbjerg.

Horsens: - Vi tager glæden over sejren over Skanderborg med til Esbjerg og glæder os til en sjov kamp mod de danske mestre, siger Emily Baunsgaard, der har været en af de bærende kræfter på HH Elites ligahold i denne sæson.

- Esbjergs spillere er fantastisk dygtige. De tabte ganske vist til Bukarest i Champions League, men det var fire niveau'er højere end ligaen. Vi tager til Esbjerg med troen på os selv og vil kæmpe det bedste, vi har lært, og hvis alt lykkes for os, kan vi forhåbentlig få et godt resultat.

- Da vi rykkede op, vidste vi godt, at det ville blive hårdt og noget helt andet. Vi spillede tætte kampe i Aarhus og Odense uden at vinde, men mod Skanderborg lykkedes det at vinde. Alle bød ind, og vi spillede noget god håndbold. Ligaen er med en puls med 200 mod 160 i 1. division.

- Nu har vi vænnet os til det, og der kommer mange kampe, hvor vi har chancen for at vinde. Vi vil gerne opleve den glæde, vi oplevede i fredags, igen. Det er nogle dejlige holdkammerater, søde piger, og jeg får masser af spilletid, så jeg har det fantastisk i Horsens, men det afgørende hver eneste gang er, at vi får to points, siger den 24-årige Horsens-spiller.

Emily Baunsgaard, der bor i Kolding, har tidligere spillet to sæsoner for Team Esbjerg, og hun er vant til at omgås store stjerner.

I barndomsklubben Slagelse oplevede hun Bojana Popovic og Anja Andersen, og i Viborg spillede hun sammen med den svenske landsholdsspiller Isabelle Bella Gulldén og den tyske topspiller Grit Jurack.

Hun har også spillet to sæsoner i TMS Ringsted, et år i GOG, mens hun var på efterskole, hun blev kåret som årets talent i Viborg, hvor hun var med til at vinde det danske mesterskab, og så spillede hun to år i Esbjerg og tre år i Sønderjyske, inden hun kom til Horsens HK og var med til at sikre oprykningen til ligaen. Her er hun en af profilerne som bagspiller og langskytte sammen med Melissa Petrén, Frederikke Gulmark, Othilia Christensen og Camilla Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce