Annonce
HH Elite

HH tør ikke tro på en ny sensation

HH-keeper Frederikke Rasmussen kommer på hårdt arbejde i Odense på fredag. Foto: Michael Just.
- Det virker utænkeligt, at vi kan gøre det igen i Odense, siger HH Elites træner Lars Frederiksen.

Horsens: - Hvordan forklarer en træner, at hans hold taber til det absolutte bundhold og slår det absolutte tophold?

- Forklaringen på, at vi tabte i Skanderborg var, at vi spillede en af vore dårligste kampe mod et hold, der havde omtrent lige så mange points, som vi havde.

- Forklaringen på, at vi vandt over Esbjerg var, at de først kom hjem mandag aften fra en kamp i Metz og absolut ikke var friske. Hvis de havde været friske, er de et klassehold, hvor vi ikke havde haft mange chancer.

Sådan lyder HH Elites træner Lars Frederiksens forklaring på HH's besynderlige resultater i de seneste to kampe.

- Det, der lykkedes for os, var syv mod seks-spillet. Vi scorede stort set på alle angreb i den periode, men for at slå topholdet skal man naturligvis også have tingene til at lykkes. Alt lykkedes for os, og det var en fantastisk kamp for os, siger Lars Frederiksen. Vi var bagud 13-9, men kom stærkt igen og var skarpe, forklarer han.

HH spiller på fredag i Odense mod et hold med otte VM-spillere, seks danske, en svensker, en hollænder og en af verdens bedste spillere Nycke Groot. Ligesom mod Esbjerg forekommer Horsens-holdet chanceløs.

- At slå Odense vil være som at slå en masse seks'ere i træk. Jeg vil vurdere chancen til, at vi kan vinde en ud af 50 kampe mod Odense, der er et klassehold, men vi tager til Odense med selvtillid. Det gælder om at komme godt ud af kampen mod fynboerne. Derefter venter tre hjemmekampe mod Viborg, Randers og Holstebro, og her har vi trods alt større chancer for sejr, siger Lars Frederiksen.

HH Elite må igen undvære Camilla Sommer, der er ude med en skade.

Odense kommer med ny træner siden sidst, holdene mødtes, nemlig den tidligere landsholdsanfører fra Horsens, Karen Brødsgaard, der er cheftræner for fynboerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce