Annonce
Sport

HH-spiller klar til at spille mod sin barndomsklub

Amanda Brogaard rykker igennem og scorer i HH's seneste kamp mod Gudme HK. På lørdag møder hun sin barndomsklub og sin gamle træner fra Roskilde. Foto: Michael Just.

Anders Knudsen var Amandas træner i Roskilde - lørdag er han hendes modstander i Dagnæshallen.

Annonce

Horsens: Amanda Brogaard fik sin håndboldopdragelse i Roskilde. Lørdag er hun med for Horsens Håndboldklubs 1. divisionshold mod sin barndomsklub.

- Jeg har haft Anders Knudsen som træner. Nu er han træner for Roskildes 1. divisionshold, fortæller Amanda Brogaard.

Horsens-spilleren er fra Holbæk, hvor også landsholdsspilleren Mads Mensah kommer fra.

Amanda Brogaard spillede på ungdomslandsholdet sammen med bl.a. sin nuværende holdkammerat Camilla Madsen, og hun var en vigtig spiller for Aarhus United i klubbens første sæson i ligaen.

Selv om Amanda Brogaard er sjællænder, er det meste af hendes tid som seniorspiller foregået i Jylland, først i Ringkøbing, dernæst i Silkeborg/Voel og senest i Aarhus United hos den tidligere HH-træner Heine Eriksen.

- Mit forbillede er Camilla Andersen, og min favoritplads er venstre back, men jeg er også glad for at spille playmaker, siger hun.

- Jeg kendte ikke HH-træner Henrik Okkerstrøm, men vi havde en god samtale, og derefter besluttede jeg mig at skifte til Horsens HK. Klubben har et godt set-up og store ambitioner, og jeg er ikke blevet skuffet, forsikrer hun.

- Jeg har det fint i Horsens. Vi får god opbakningen af tilskuerne, men jeg forudser en hård kamp mod Roskilde. De har en god offensiv, så vi skal have forsvaret på plads.

- Der er ikke noget af mine gamle holdkammerater i Roskilde med på det nuværende hold, men jeg kender flere af spillerne, som jeg har spillet imod, mens de var i FIF.

Amalie Brogaard har spillet flere år i håndboldligaen, så hun kender niveauet, hvis det lykkes Horsens HK at nå sin målsætning, oprykning.

- Niveauet på vort hold er fint, men det har ramt os hårdt, at vi har fået to stærke bagspillere skadet, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce