Annonce
Sport

HH slutter på fjerdepladsen

Sofie Fynbo Larsen blev en suveræn topscorer for HH med 11 mål i sejren over TMS Ringsted. Arkivfoto: Ole Nielsen

HH vandt sæsonens sidste hjemmekamp over TMS Ringsted. Sofie Fynbo var i hopla med 11 scoringer.

Horsens: Horsens Håndboldklubs 1. divisionskvinder vandt sæsonens sidste hjemmekamp med 28-24 over Ringsted, og dermed er holdet sikker på at slutte på fjerdepladsen i rækken uanset udfaldet af den sidste kamp ude mod Lyngby på lørdag.

Fjerdepladsen er den utaknemmelige plads lige uden for oprykning og kvalkampe om at rykke op, men HH har i et stykke vidst, at håndboldligaen var uden for rækkevidde i denne sæson.

Mod TMS Ringsted var første halvleg en jævnbyrdig affære. Gæsterne var midtvejs i front, men med tre scoringer i rap af Sofie Fynbo kunne hjemmeholdet gå til pause med føring på 16-12.

Den stærke bagspiller var i hopla og nåede op på 11 scoringer i løbet af kampen.

Pauseføringen kom aldrig for alvor i fare i de sidste 30 minutter. Med otte minutter igen fik TMS for eneste gang i anden halvleg reduceret føringen til to mål via en scoring til 25-23, men hjemmeholdet svarede hurtigt igen og vandt opgøret med 28-24.

HH-TMS Ringsted 28-24 (16-12)

1. division, kvinder

Målscorere for HH: Sofie Fynbo 11, Amalie Jacobsen 5, Marie-Louise Sundgaard 3, Laura Blushøj 3, Camilla Madsen 2, Camilla Sommer 1, Mette Brandt 1, Sofie Lund 1, Frederikke Rasmussen 1

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce