Annonce
Horsens HK

HH's træner: Vi er skuffede over effektiviteten

Henrik Okkerstrøm håber på et vendepunkt mod Silkeborg-Voel lørdag eftermiddag. Foto: Michael Just.
HH Elite skal møde et svingende mandskab fra Silkeborg-Voel lørdag eftermiddag
Annonce

Horsens: Vi var meget skuffede over os selv og effektiviteten i Aalborg i lørdags. Deres målmand havde en stor kamp, og vi formåede ikke at udnytte vore chancer, siger Henrik Okkerstrøm, træner for HH Elite, før lørdagens hjemmekamp mod Silkeborg-Voel.

HH Elite er eneste hold med et stort rundt nul på tabellen efter de tre første kampe. HH var tæt på gevinst i Aarhus i den første kamp mod Aarhus United, der vandt 24-23, men fik smæk af Herning-Ikast med ni mål 32-23 i Forum Horsens.

Kampen i Aalborg var en af nøglekampe, hvor HH tog af sted med forhåbninger, men endte med at tabe med 22-17.

- Silkeborg-Voel er rækkens mest svingende hold. De tabte pokalkampen mod Aarhus United og turneringskampen mod Ajax, men vandt til gengæld over Randers og Herning-Ikast, siger Henrik Okkerstrøm.

- Da jeg så Silkeborg i pokalen mod Aarhus United, var de ikke skræmmende, men de har store profiler og især Jane Schumacher, og Silkeborg-Voel er favoritter i kampen i Horsens, siger HH-træneren.

- Vi har stadig troen på os selv og på, at vi kan overleve i ligaen. Aalborg var ikke bedre end os, men havde en målmand, der tog alt. Sådan kan det også gå for os, siger Henrik Okkerstrøm.

Silkeborg-Voel spillede et brag af en kamp mod Herning-Ikast i onsdags, men man ved aldrig med Jacob Andreasens tropper. Måske er de tilbage i samme stil som mod Ajax i Forum Horsens lørdag eftermiddag.

Et af samtaleemnerne i HH Elite er tilskuertallet. Før sæsonen blev der talt om 1000 tilskuere til hjemmekampene, men der kom kun 500 til pokalkampen mod Herning-Ikast og under 400 tilskuere til kampen mod Herning-Ikast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce