Annonce
HH Elite

HH's svenskere på landsholdet

Melissa Petrén skal spille tre landskampe i marts for at kvalificere Sverige til OL i Japan. Foto: Anita Kristensen.
Melissa Petrén spiller for at kvalificere Sverige til OL i Japan, Daniella Gustin spiller to EM-kampe mod Tjekkiet.

Bjerre: HH's to svenske topspillere Melissa Petrén og Daniella Gustin er begge blevet udtaget til landsholdet.

- Jeg skal spille tre kampe mod Spanien, Argentina og Senegal for, at vi kvalificerer os til OL i Japan. To hold går videre, og Spanien er de værste, siger Melissa Petrén, der scorede otte mål mod Viborg og blev kåret som HH's Man of the Match.

Hun skal spille bagspiller sammen med bl.a. Viborgs Carin Strömberg, mens Sveriges bedste spiller Bella Gulldén er ude med en skade i foden. Hun bliver dog klar til OL.

Kampene spilles 21., 22. og 23. marts.

- Jeg skal spille to EM-kampe mod Tjekkiet ugen efter Melissas kampe, siger Daniella Gustin. Jeg er glad for at være tilbage på landsholdet, men jeg er endnu ikke oppe på 100 procent efter min korsbåndsskade. Jeg har brug for at spille nogle gode kampe, og der er et stykke vej endnu.

Hun lavede fire mål fra fløjen mod Viborg og skal slås med en Odense-spiller Nathalie Hagmann og to hjemlige spillere fra den svenske liga om pladserne.

- Mit mål er at komme med til OL i Japan, men kampen om pladserne er hård, siger Daniella Gustin, der lavede fire flotte mål fra fløjen mod Viborg i starten af anden halvleg.

Under træningen har hun også været testet som højre back, men i kampene har hun spillet højre fløj.

HH's sidste fire kampe i grundspillet er 4. marts i Nykøbing Falster, 15. marts hjemme mod Randers, 5. april mod Team Tvis Holstebro og 8. april udekamp mod Ajax i København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce