Annonce
Horsens HK

HH's svenske styrmand er en klassespiller

Henrik Okkerstrøm var ikke tilfreds med forsvaret i første halvleg mod Vendsyssel. Foto: Søren Gylling.
Melissa Petrén viste igen sin styrke med otte mål og en styrende rolle, da Horsens HK vandt 33-21 over Vendsyssel i den sidste træningskamp inden klubbens comeback i ligaen.
Annonce

Horsens: Melissa Petrén giver Horsens HK store forhåbninger om at overleve i den danske håndboldliga i den kommende sæson.

Hun scorede otte mål og styrede holdet suverænt i den sidste træningskamp, da HH vandt 33-21 over Vendsyssel efter 16-13 ved pausen i Forum Horsens.

- Det var en rigtig træningskamp, hvor alle fik masser af spilletid, men jeg må indrømme, at jeg ikke var tilfreds med forsvaret i første halvleg, sagde HH-træner Henrik Okkerstrøm.

Angrebsmæssigt fungerede Horsens-holdet fint med mange mål på hurtige opløb, skabt af præcise udkast fra målmand Frederikke Rasmussen, og flotte langskudsmål.

- Jeg er dog ikke så bekymret over forsvaret. Vi viste i kampen i Odense, at forsvaret kan fungere mod et stærkt hold, sagde Henrik Okkerstrøm.

Nadja Lærke Jensen var tilbage på banen efter et års pause, og hendes venstrehånd lynede tre gange.

Othilia Christensen gjorde det også godt som bagspiller, og på stregen fik Line Skak Nielsen, Märta Hedenquist og Ricka Gindrup alle tre chancen.

Vendsyssel fulgte med til 11-11. HH bragte sig foran 16-13 ved pausen og øgede til 23-13 og var foran 26-15, 31-19, inden kampen sluttede 33-21.

HH-Vendsyssel 33-21 (16-13)

Horsens HK-Vendsyssel 33-21 (16-13)

Træningskamp, kvindehåndbold

Forum Horsens

Mål for HH: Melissa Petrén 8, Mette Lassen 4, Othilia Christensen 4, Camilla Madsen 4, Charlotte Bisser 4, Nadja Lærke Jensen 3, Märta Hedenquist 2, Ricka Gindrup 1, Sofie Fynbo 1, Frederikke Guldmark 1, Line Skak 1.

Mål for Vendsyssel: Christina Pedersen 7, Mette Bejder 4, Sofie Sletskov 4.

Annonce

Fire skader

HH har Amanda Brogaard og Amalie Wichmann langtidsskadet. Sidstnævnte skal scannes torsdag. Camilla Sommer og Kathrine Kubicki har mindre skader og meldes start klar.

Truppen er blevet udvidet med Sara Rexhepi, der kommer fra klubbens egen ungdomsafdeling. Hun spiller på A-landsholdet for Kosovo og var også på banen mod Vendsyssel.

- Jeg synes, Horsens har et superfint hold. Det er stensikkert, at de ikke kommer i nærheden af nedrykning, sagde Vendsyssels træner, den tidligere Skanderborg-spiller Kent Ballegaard.

Annonce

Optimist

- Jeg har fået en god start i Horsens og føler mig hjemme, siger Melissa Petrén, årets komet i svensk håndbold for to år siden.

- Vi lærer holdkammeraterne bedre og bedre at kende, og tingene fungerer godt. Vi har trænet meget. Forsvaret var ikke så godt i dag, men det skal nok blive bedre, og målet er, at vi skal klare os i ligaen. Det tror jeg helt sikkert på, at vi kan, sagde Melissa Petrén.

Kampen blev udmærket ledet af Martin Gjeding og Horsens-dommeren Johan Hansen.

Der var pænt med tilskuere til tirsdagens eftermiddagskamp i Forum Horsens.

HH's næste opgave er pokalkampen mod Ikast fredag 23. august kl.18.30, ligeledes i Forum Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce