Annonce
Sport

HH misser direkte oprykning på grund af tabt protestsag

Thilde Boesen blev brugt i HH's andetholdskamp mod Vejle HK, og det var ikke lovligt i forhold til reglerne. Derfor er HH blevet taberdømt og rykker ikke direkte op. Arkivfoto

Horsens HK's andethold rykker ikke direkte op i 2. division, selvom klubben ellers var sikret. HH tabte en protestsag til Vejle HK, der gjorde udslaget.

Horsens: Horsens HK's andethold rykker alligevel ikke direkte op i 2. division. For et par uger siden fejrede HH ellers oprykningen efter en storsejr på 32-22 over Vejle Håndboldklub, men nu er HH blevet taberdømt i den kamp.

- Det er tungt for os, at oprykningen ikke er sikker alligevel, når nu vi har stået og råbt og sunget i omklædningsrummet, siger Tobias Holland, der er træner for HH's andethold.

Vejle HK nedlagde protest, fordi HH benyttede sig af spilleren Thilde Boesen i opgøret. Hun er U-spiller og måtte derfor under normale omstændigheder spille på andetholdet, da hun er født i 1995. HH's problem var, at hun havde spillet 20 af 23 kampe på førsteholdet. Reglen er, at man kun må spille 70 procent af kampene på et højere rangerende hold.

- Dommen er god nok, og der er ikke noget at diskutere. Det er selvfølgelig brandærgerligt, og det var ikke vores intention at snyde, men der var simpelthen en lille detalje i reglerne, som vi ikke var opmærksomme på. Det er vores fejl, forklarer Tobias Holland.

Kan stadig rykke op

HH har stadig en chance for at rykke op. Vinder klubben over Kolding på lørdag, skal den ud i fire oprykningskampe i april.

- Vi går efter det og mener stadig, at vi kan nå det. Det er en hel måned med fire kampe, hvor man skal være skarp i hver eneste af dem. Så det bliver hårdt, siger Tobias Holland.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce