Annonce
Sport

HH måtte overgive sig 18 sekunder før slutfløjtet

Märta Hedenquist er blevet mere målfarlig, og mod Ajax scorede stregspilleren fire gange. Arkivfoto: Martin Ravn
HÅNDBOLD - Horsens HK var 18 sekunder fra at levere et af sæsonens bedste resultater, men det suveræne tophold Ajax kunne juble, da Stine Frandsen sendte bolden i mål til 24-23.

Horsens HK stod tilbage med ingenting, selv om holdet igen til fulde matchede et af rækkens tophold. Ajax er tårnhøj favorit til at rykke op i ligaen, og set i det lys var nederlaget til at leve med for hjemmeholdet, men hvis man kigger i tabellen er der ikke meget opmuntring at hente.

Kampen for at undgå nedrykning er historisk tæt. Lige nu kæmper seks hold om at undgå de tre kedelige placeringer. To hold er hægtet af i bunden, men der skal stadig findes en direkte nedrykker mere og to hold, der skal ud og spille kvalifikationskampe.

HH holder sig stadig på den rigtige side af stregen med 16 point på 8. pladsen, men der er kun to point ned til DHG, der lige nu står til direkte nedrykning.

Med andre ord får HH brug for at samle en del point i de kommende kampe, hvis målet om overlevelse skal indfries. Den positive udlægning af nederlaget til Ajax er, at HH med det spil, som holdet leverer i øjeblikket, har gode forudsætninger for at klare frisag.
HH fik i julepausen tilgang af Mette Brandt Nielsen, og den unge bagspiller har styrket HH's mandskab. Mod Ajax blev det til fem scoringer og med hende på holdet har træner Henrik Okkerstrøm også formået at få gang i stregspilleren Märta Hedenquist. Hun har i flere kampe nydt godt af indspillene fra Mette Brandt Nielsen, og mod Ajax blev det til fire scoringer.

HH var flere gange i opgøret slemt på hælene og var bl.a. bagud med 18-13 efter en skidt start på anden halvleg. Holdet fik kæmpet sig tilbage mod slutningen af opgøret, men altså blot for at se Ajax-topscorer Stine Frandsen score sejrsmålet til 24-23 18 sekunder før tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce