Annonce
Sport

HH-kvinder vigtigt skridt nærmere overlevelse

Henrik Okkerstrøm og HH satte tingene på plads i anden halvleg og vandt sikkert over Aalborg HK. Foto: Lars Juul
HÅNDBOLD - Med en sejr på 32-20 over Aalborg HK, der allerede er rykket ud af 1. division, tog Horsens HK's kvinder et vigtigt skridt mod overlevelse i den næstbedste række.

Der resterer endnu fem runder, så redningen nærmer sig. Den er langtfra matematisk sikker, men der er efterhånden mange hold, der skal have mange point i de sidste runder for at overhale HH.

- Med sejren over Aalborg har vi 21 point, og det skal nok 23 eller 24 point til for at være helt sikker, så vi nærmer os. Det vigtigste er, at vi nu ikke længere er så pressede i forhold til at blive i 1. division, siger HH-træner Henrik Okkerstrøm.

HH har på 7. pladsen 21 point og fire point ned til de hold, som skal ud at spille om at blive i rækken, og oven i er HH bedre indbyrdes med flere af holdene.

Sejren over Aalborg kom dog ikke af sig selv. Bundholdet fra det nordjyske bed overraskende godt fra sig i første halvleg. Holdet kom foran med 4-1, inden Henrik Okkerstrøms mandskab vågnede. Hjemmeholdet holdt stand til pausen med en føring på 15-14, men derefter var det slut.
HH løb mere eller mindre Aalborg HK over ende i de sidste 30 minutter. Anden halvleg blev vundet med de knusende cifre 18-5. HH tog hul på de sidste 30 minutter ved at score fem gange i træk og bringe sig i front med 19-15. Derefter var det reelt kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

- Vi spillede dårligt i første halvleg. Spillerne troede åbenbart, at det var lettere end forventet. Vi fik rettet op på det i pausen, siger Henrik Okkerstrøm.

Pernille Lauritsen var i hopla med 11 scoringer heraf en stor del på straffekast. HH fik tildelt syv af slagsen og seks af dem blev omsat i mål.

Janne Brandt Andersen var også i målhumør med syv scoringer.

- Vores højreside med de to var stærkt spillende, siger HH-træneren.Aalborg HK20 (15) Horsens HK32 (14)1. division, kvinderStillinger undervejs: 4-1, 5-5, 12,9, 15-14, 17-22, 19-27, 20-32.

Målscorere for Horsens HK: Pernille Lauritsen 11, Janne Brandt Andersen 7, Viktorija Murgovska 3, Märta Hedenquist 3, Cecillie Bekker 2, Mette Brandt Nielsen 2, Neda Jurisic 1, Sofie Fynbo Larsen 1, Katrine Daugaard 1.
Topscorere for Aalborg HK: Katrine Sondrup 5, Lisa Bonnichsen 4, Anne Hyldal 4.

Udvisninger: Aalborg HK 6, Horsens HK 4.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce