Annonce
HH Elite

HH-keeper klar efter seks måneders pause med hjernerystelse

Claudia Rompen er klar til at træne sammen med holdkammeraterne fra den kommende sæson efter tre hjernerystelser. Foto: Ole Nielsen.
HH Elites hollandske målmand har været til behandling for sin hjernerystelse hjemme i Holland, men er nu tilbage i Horsens.

Horsens: HH Elites hollandske målmand Claudia Rompen er ved at være klar igen efter mere end seks måneder med hjernerystelse.

Den lange håndboldpause på grund af corona'en ser ud til at have hjulpet hende til et come-back, når ligaen starter igen til september.

- Claudia Rompen har haft hjernerystelse to gange tidligere, men denne gang har det været en slem tur, siger direktør Jørgen Møller.

Hun blev ramt i ansigtet i kampen mod Odense.

- Claudia Rompen måtte opholde mig i et mørkt rum og havde hovedpine og har været sygemeldt, men nu er der længe mellem hendes hovedpine, og hun forventer at kunne træne igen sammen med kammeraterne, siger Jørgen Møller.

Der er ikke nogen af de nye spillere, hun har spillet sammen med.

Hun har opholdt sig hos familien i Holland i en periode under corona'en.

Claudia Rompen var en stærk keeper i Sønderjyske, og hun var makker med Frederikke Rasmussen i den forløbne sæson.

Nu får HH tilgang af Stephanie Andersen fra Silkeborg, og med Claudia Rompen får træner Lars Frederiksen tre målmænd af ligaklasse til sin rådighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce