Annonce
Sport

HH i kostbart nederlag i sidste sekund

Sofie Fynbo Larsens scorede til 17-16 for HH kort før tid, men det var ikke nok for hjemmeholdet, der endte med at tabe med 18-17 til Sønderjyske. Arkivfoto: Søren E. Alwan

HH's kvinder i 1. division tabte topopgøret til Sønderjyske med 18-17.

Horsens: Horsens HK's 1. divisionskvinder løb ind i et af den slags nederlag, der gør ondt, da holdet på hjemmebane tabte topopgøret til Sønderjyske med 18-17.

Gæsterne scorede sejrsmålet i kampens sidste sekunder, og fik dermed fuldt udbytte af de timeout, som holdet tog 10 sekunder før slutfløjtet.

HH's Sofie Fynbo Larsen bragte ellers hjemmeholdet i front med 17-16, da haluret vister 57 minutter og 23 sekunder, men en udvisning kort efter til Camilla Madsen blev dyr. Sønderjyske fik først udlignet og stjal altså også sejren med en scoring til allersidst.

Med nederlaget er HH for en stund hægtet af de to tophold. Sønderjyske er med to sejre over HH selvsagt også bedst indbyrdes, og det kan blive afgørende, når stillingen skal gøres endeligt op efter sidste spillerunde.

De to bedste hold rykker direkte op i håndboldligaen, mens nr. tre skal ud og spille kvalkampe om oprykning.

Kampen mod Sønderjyske var en jævnbyrdig affære. Gæsterne kom bedst fra start med en føring på 5-4 og 8-5, men derefter fik HH greb om kampen og gik til pausen med en føring på 9-8. Den blev udbygget yderligere i begyndelsen af anden halvleg til 11-8, men i resten af kampen fulgtes de to hold ad, indtil Sønderjyske slog til og snuppede begge point.

Horsens HK-Sønderjyske 17-18 (9-8)

1. division, kvinder

Målscorere Horsens HK: Sofie Fynbo Larsen 5, Camilla Madsen 3, Steinunn Hansdottir 3, Cecilie Thomsen 2, Mia Møller 2, Sofie Lund 1, Marie-Louise Sundgaard 1.

Topscorere for Sønderjyske: Leonora Demaj 5, Emily Baunsgaard 3.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce