Annonce
Horsens HK

HH henter stregspiller hos Sønderjyske

Ricka Gindrup er ny stregspiller i Horsens HK. Hun kommer fra Sønderjyske. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
26-årige Ricka Gindrup skal være makker med Märta Hedenquist på stregen.

Horsens: Horsens Håndboldklub henter den 26-årige stregspiller Ricka Gindrup som den tredje forstærkning til den kommende sæson.

Ricka Gindrup kommer fra Sønderjyske Håndbold, hvor hun igennem de sidste år har udviklet sig til en stor profil i 1 division. Hun har tidligere spillet for Roskilde og Lyngby, men har såillet i Sønderjyske siden 2015.

Ricka Gindrup bliver makker med HH's svenske stregspiller Märta Hedenquist. Hendes forbillede er Joachim Boldsen, der var en stærk forsvarsspiller.

- Vi har søgt en stregspiller med god højde og fysik, som kan ligge hårdhed i tacklingerne, siger HH-træner Henrik Okkerstrøm.

- Ricka Gindrup er en ærgerrig stregspiller med store kompentencer i begge ender. Jeg er sikker på at Ricka og Märta kommer til at supplere hinanden godt, både offensivt og defensivt, siger han.

- Mit skifte til Horsens kommer som en helt naturlig del af min udvikling som håndboldspiller, siger Ricka Gindrup.

- Jeg tror, Horsens kan blive mit skridt videre for at nå tættere på mit mål, mit ønske og min vision som håndboldspiller. Jeg glæder mig rigtig meget til at træde ind i truppen og blive en del af klubben, da jeg har et godt indtryk af klubben og deres visioner. Jeg håber, at jeg både som spiller og som person kan være med til at skabe et godt fundament i Horsens, således, at vi kan overleve i ligaen, siger Ricka Gindrup.

Hun er vild med golf og siger, at hendes største oplevelse har været at gå på den kinesiske mur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce