Annonce
Horsens HK

HH henter stort talent fra Silkeborg

Othilia Christensen, tidligere Skanderborg og Silkeborg, skifter til Horsens Håndboldklub. Arkivfoto: Søren E. Alwan.
Othilia Christensen har fået sin håndboldopdragelse i Skanderborg og Silkeborg-Voel.

Horsens: Horsens Håndboldklub har hentet endnu en forstærkning til sit nye ligahold.

Der er tale om Othilia Christensen, der skifter klub fra 1. juli. Hun har lavet en et-årig aftale med Henrik Okkerstrøm.

Othilia Christensen kommer fra Silkeborg-Voel, men har fået sin håndboldopdragelse i Skanderborg, og hun har spillet flere ungdomslandskampe.

- Vi har søgt en spiller med kompentencer i det centrale forsvar og til kontraangrebene, og som kan byde ind med skud fra distancen, siger Henrik Okkerstrøm.

- Vi havde indstillet os på, at det ikke ville lykkes for os, så vi er glade for, at der pludselig åbnede sig en mulighed for at tilknytte Othilia Christensen, som besidder netop de kompetencer, siger Henrik Okkerstrøm.

- Jeg har valgt Horsens, da jeg synes, at de har gang i et spændende projekt, som jeg ser frem til at være en del af, siger Othilia Christensen.

- Horsens har et meget spændende hold, og jeg vil gøre mit for at bidrage til en masse gode øjeblikke i holdets første sæson i ligaen, siger hun.

- Efter en lærerig tid i Silkeborg-Voel søger jeg nu en større rolle i et set-up, hvor jeg kan udvikle mig, siger Othilia Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Håndværk og håndmadder giver smør på brødet: Otte nye regnskaber fra lokale firmaer

Annonce