Annonce
HH Elite

HH henter stærk keeper fra Silkeborg

Stephanie Andersen har været gennem to fødsler, men er nu klar til et comeback i tophåndbold. Her ses hun sammen med Trine Troelsen. Foto: Morten Stricker/Scanpix.
27-årige Stephanie Andersen har født to børn og er klar til et come-back i håndboldligaen.

Silkeborg: Stephanie Andersen, 27-årig målmand fra Silkeborg, afløser den tidligere landsholdsmålmand Rikke Schmidt som keeper i HH elite fra næste sæson.

HH-træner Lars Frederiksen var på udkig efter en ny keeper, fordi Claudia Rompen er ude med hjernerystelse, og han fandt ud af, at kollegaen Jacob Andreasen havde tre keepere i den svenske landsholdsmålmand Filippa Idéhn, Stine Bonde og Stephanie Andersen.

Stephanie Andersen er ude i denne sæson på grund af barsel. Hun har født to gange på godt to år.

- Jeg længes tilbage til håndboldbanen, siger Stephanie Andersen. Jeg fødte i januar, men har ikke kunnet komme i gang på grund af corona'en. Nu ser jeg frem til at komme til Horsens. Det er en klub med store ambitioner, og jeg glæder mig til at træne sammen med Frederikke Rasmussen igen. Hun var ungdomsspiller i FC Midtjylland, da jeg var senior, så vi kender hinanden godt og har trænet sammen.

Stephanie Andersen er fra Randers KFUM. Som 16-årig skiftede hun til Silkeborg. Som første års senior tog hun til FC Midtjylland under Helle Thomsen. Efter to år skiftede hun til Silkeborg.

Her bor hun sammen med sin mand, der er en travl natklub-ejer.

- I øjeblikket er han hjemsendt fra arbejde, men vi ligger i byggerod. Jeg har to små børn, en dreng på to år og en nyfødt pige, så jeg har nok at se til. Vi har dog en god svigermor, der gerne hjælper os med pasningen, siger Stephanie Andersen, der bedyrer, at hun ikke har planer om flere børn foreløbig.

Hendes aftale med HH Elite er på to år, men begge parter kan ophæve aftalen efter et år.

- Stephanie Andersen og Frederikke Rasmussen er to vidt forskellige målmænd med forskellig personlighed. Det betyder, at når vi skifter målmænd, skifter vi også stil, og det vil forhåbentlig forvirre mange modstandere, siger HH-træner Lars Frederiksen. Stephanie er en god type og perfekt til at supplere Frederikke Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce