Annonce
Horsens HK

HH henter bagspiller i Norge

Frederikke Gulmark er ny spiller i Horsens fra den kommende sæson. Hun vender hjem fra norske Gjerpen. Foto: Johan Gadegaard
Frederikke Gulmark vender hjem fra norsk håndbold og har skrevet to-årig kontrakt med Horsens HK.
Annonce

Horsens: Horsens Håndboldklub har hentet endnu en bagspiller, som skal forstærke holdet i ligaen.

Der er tale om den 24-årige danske bagspiller Frederikke Gulmark fra den norske klub Gjerpen i Skien. Hun kommer fra den bedste række i Norge og har skrevet en to-årig aftale med HH Elite.

Hun har været en markant spiller i Gjerpen i den norske liga.

Frederikke Gulmark er født i Rudersdal. Hun startede sin karriere i Virum-Sorgenfri i 2011-12, skiftede til Høj i 2012 og tog videre til Lyngby i 2014. I 2016 kom hun til Randers, hvor hun spillede i to sæsoner i ligaen, inden hun tog til Norge i 2018.

I Norge var hun holdkammerat med Melanie Bak, der var topscorer i den norske liga, men efter et år har hun valgt at vende hjem til dansk håndbold.

- Jeg glæder mig til at blive en del af HH Elite, da jeg har fået et rigtig godt helhedsindtryk af klubben, siger hun.

- Det er vigtigt for mig, at jeg først og fremmest er et sted, hvor jeg kan fortsætte min udvikling og hele tiden lægge flere lag på i mit spil.

- Jeg kommer tilbage efter et år i den norske liga, hvor jeg har fået masser af spilletid og ansvar, som jeg har lært meget af, siger hun.

HH-træner Henrik Okkerstrøm:

- Frederikke har spillet en flot sæson i Gjerpen, hvor hun har skullet tage stort ansvar i begge ender af banen. Hun har lagt på sit spil og ser bedre ud fysisk end nogensinde. Tilmed har hun også erfaring fra den danske liga fra sin tid i Randers, hvor hun også prøvede kræfter med europæisk håndbold. I Frederikke får vi en spiller, der har kompentence på alle pladser som bagspiller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce